Jonias

Overzichtelijke web store, snelle afhandeling erg tevreden.

E de Witte

Het was voor mij nog een onbekend bedrijf , maar heeft meteen een goede indruk achtergelaten . Mooie producten , mooie website , snelle levering . Het straalt klasse uit , evenals het geleverde... Het was voor mij nog een onbekend bedrijf , maar heeft meteen een goede indruk achtergelaten . Mooie producten , mooie website , snelle levering . Het straalt klasse uit , evenals het geleverde horloge .

Helaas 2 maanden moeten wachten op mijn order, voor de rest prima

Reactie MSTR Watches Nederland:

Hi Kevin,
Bedankt voor je recensie! Het wachten is natuurlijk nooit fijn, maar bij pre-orders wordt de verwachte leverdatum altijd duidelijk vermeld op de site.
In ieder geval fijn dat je...
Hi Kevin,
In ieder geval fijn dat je hem nu hebt. Geniet er van!
Team MSTR Watches

René

Goed en eerlijk contact.
Tijdige levering zoals beloofd. Makkelijke en heldere site met goede en betrouwbare betaal mogelijkheden.

Snel antwoord bij vragen en snel geleverd

Jonias

Mooie website, duidelijk en overzichtelijk. Snelle service. Mooie time-piece aangekocht, heel erg blij mee. Op naar de volgende aankoop.

Rick Peeters

Via facebook achter het bestaan van MSTRWatches gekomen. Ik was al langere tijd opzoek naar een passend horloge aangezien al mijn vrienden een klok droegen en ikzelf er geen eens een had. Mijn oog... Via facebook achter het bestaan van MSTRWatches gekomen. Ik was al langere tijd opzoek naar een passend horloge aangezien al mijn vrienden een klok droegen en ikzelf er geen eens een had. Mijn oog viel direct op de ambassador modellen; na lang twijfelen ben ik uiteindelijk gegaan voor de Ambassador Goud & Blauw. Heb deze besteld met afterpay. Bestelling en levering helemaal perfect. Mooi doosje erbij en een kortingsbon van 20% op de volgende aankoop. Ik was vooral bang hoe de kleur ''goud'' er in het echt uit zou zien of dit niet ''te overdreven/te aanwezig'' zou zijn. Maar dit was helemaal naar mijn zin, overigens word er overal waar ik kom meteen naar het horloge gevraagd wat het voor merk is en of ze eens mogen kijken. Maar omdat goud niet overal bij past en ik een mooie kortingscoupon heb ga ik nu de Ambassador – Polished Silver bestellen (deze was een tijdje niet leverbaar) Ook bij dit model vraag ik me af hoe de zilverkleur er in het echt uitziet... maar dit zal vast wel goedkomen. Al met al ben ik zeer tevreden en nog geen negatieve reacties gehad over het horloge (op mn moeder na dan die het ''te patserig'' vond haha) dus van plan om mijn collectie uit te breiden met nog meer modellen!!

Na eerder een recensie te hebben geschreven over het stukgaan van mijn horloge gelijk een reactie gehad van MSTR. Zij boden mij meteen een reparatie aan, hele nette en snelle service! Nu kan ik... Na eerder een recensie te hebben geschreven over het stukgaan van mijn horloge gelijk een reactie gehad van MSTR. Zij boden mij meteen een reparatie aan, hele nette en snelle service! Nu kan ik eindelijk weer van mijn fantastische klok genieten.

Joost vd Ven

Ontzettend mooie horloges voor een goede prijs. Top service en snelle levering !

Voor het eerst een MSTR Watch gekocht. Met een fulltime job ben ik tijdens bezorgtijden niet thuis aanwezig. Tijdens mijn bestelling kon ik geen koeriersdienst afleverpunt kiezen. Ik heb een mailtje... Voor het eerst een MSTR Watch gekocht. Met een fulltime job ben ik tijdens bezorgtijden niet thuis aanwezig. Tijdens mijn bestelling kon ik geen koeriersdienst afleverpunt kiezen. Ik heb een mailtje naar MSTR Watch gestuurd met de vraag of het mogelijk was het pakketje bij een PostNL afhaalpunt af te leveren en kreeg al snel een reactie terug, dat het geen probleem is en via de mail moest vermelden waar het heen verstuurd moest worden. Ik ben zeer tevreden met de snelle en keurige afhandeling en binnen 2 dagen mocht in het pakketje in ontvangst nemen. Top!