K.Koelemeijer

Super bedrijf! Mooie spullen en snelle service!
Bij twijfel? Doen!!

Stijn welten

De advertenties op facebook spraken mij zeer aan door de mooie horloges en unieke style. Klantemservice heeft mij netjes antwoord en advies gegeven bij mijn aankoop. Heb mijn mstr nu een half jaar... De advertenties op facebook spraken mij zeer aan door de mooie horloges en unieke style. Klantemservice heeft mij netjes antwoord en advies gegeven bij mijn aankoop. Heb mijn mstr nu een half jaar en vind het nog steeds een top horloge, alles is van degelijke kwaliteit. Echt een horloge om trots op te zijn!

Daniel Neperus

Uitstekende Klantenservice, Snelle levering en keurige service.
Ik heb ondertussen twee horloges van dit merk en ben er zeer tevreden over!
Met andere woorden, absoluut een aanrader!

Lars b

Prachtig afgwerkte horloges. De kwaliteit is zeer hoog en het is niet duur. Snelle levering en goede service bij vragen. Al meerdere malen complimenten gekregen van vrienden en vragen waar ze zou... Prachtig afgwerkte horloges. De kwaliteit is zeer hoog en het is niet duur. Snelle levering en goede service bij vragen. Al meerdere malen complimenten gekregen van vrienden en vragen waar ze zou een horloge kunnen kopen !

Sharon Claus

Snelle levering en goed verpakt aangekomen. Ook heel fijn dat er als betaalwijze gekozen kan worden voor afterpay. Vriendjelief was heeeel blij met zijn horloge!

A.Fioole

Snelle levering en kwaliteit van het horloge zeer goed, zeker een aanrader als je een stoer en eigentijds horloge zoekt.

Ronny timmers

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf en zou het zeker aanraden aan andere

Tobias Hoog Antink

Fantastische ervaring. Zeer tevreden over mijn horloge, zeer mooi verpakt en snelle levering

Daan otto

Goede service en de bestelling was snel binnen

Jdr

Mooie horloges van goede kwaliteit + een zeer vriendelijke klantenservice