Laurens Vandebergh

Goede, professionele service waarmee duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden. Bij vragen wordt je op adequate wijze geholpen, en loop je uiteindelijk met een hartstikke vet horloge om je pols.... Goede, professionele service waarmee duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden. Bij vragen wordt je op adequate wijze geholpen, en loop je uiteindelijk met een hartstikke vet horloge om je pols.

Top!

KM Snijder

Top. Goeie service en goede kwaliteit. Echt top. Helder. Had eerst een vraag. In de avond gestuurd en zelfde avond beantwoord.

Quinten van Hattem

Super goed
Heel leuk contact mee ook bij het verkrijgen van een mijn mstr backpack
Super goed
Heel leuk contact mee ook bij het verkrijgen van een mijn mstr backpack
Als eerst in contact met mstr gekomen bij Dinmar ik was meteen verliefd wat een prachtig en super goed merk ik heb er nu zelf 2 en een rugzak waar ik super blij van wordt (vooral als ik ze draag) binnenkort komen ook de armbandjes en ik kijk daar erg naar uit super super super watch en super hoe je wordt geholpen online en in de winkel

Jansen

Ik kocht een horloge voor mijn vriend bij mstr. super mooi En werkte prima.
Ik kocht een horloge voor mijn vriend bij mstr. super mooi En werkte prima.
Toen na een paar maanden de horloge kapot was heb ik contact gezocht via Whatsapp en kreeg direct antwoord en een mail om de horloge op te sturen voor reparatie nadat deze zeer vlug gerepareerd was kregen we hem terug plus een extra cadeau.
Super service super bedrijf super horloges en een hele blije klant

Boudewijn

De service die MSTR verlenen is super!~
Ik had perrongeluk een verkeerd horloge besteld en binnen 30 min kreeg ik mail dat ik het horloge kon omruilen.

Super!

Patrick Beckers

Super goed! Toen ik een horloge bestelde was er bij de Amerikaanse versie een gratis horlogebox bij het bedrag die ik wilde besteden. Ik heb vervolgens een Appje gestuurd en binnen 2 uur kreeg ik... Super goed! Toen ik een horloge bestelde was er bij de Amerikaanse versie een gratis horlogebox bij het bedrag die ik wilde besteden. Ik heb vervolgens een Appje gestuurd en binnen 2 uur kreeg ik een reactie. Ik mocht dit bij de bestelling vermelden en kreeg de box cadeau! super goede snelle service. Ik koop zeker nog een horloge bij jullie! en als ik er dan nog 1 win is het 3 op een rij ;) dat zou mooi zijn voor in de horlogebox haha.

MSTR leverd op tijd en keurig netjes verpakt

jair

Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen, de horloges zijn van top kwaliteit en de klantenservice is uitstekend.
Toen ik een probleem had was het probleem zo opgelost en geregeld.
Toen ik een probleem had was het probleem zo opgelost en geregeld.

zeker je geld waard!

Danny Jong

Prachtige horloges en zeer goede prijs kwaliteit. Heb in middels 2 stuks.

Marcel Verhagen

Super mooie horloges!