Ik heb mijn horloge (de MK||| rosé gold) nu al zeker een half jaar en hij is werkelijk nog in top staat! Het glas is erg sterk en kras vrij. De behuizing er omheen is prachtig afgewerkt met...Ik heb mijn horloge (de MK||| rosé gold) nu al zeker een half jaar en hij is werkelijk nog in top staat! Het glas is erg sterk en kras vrij. De behuizing er omheen is prachtig afgewerkt met een mooie rosé gouden kleur die niet kitch eruit ziet maar een mooie stijlvolle uitstraling heeft. Oorspronkelijk zit bij dit horloge een rubberen band maar dat vinden ik persoonlijk niet fijn zitten. Ik had aangegeven of het mogelijk om een lederen band erbij te krijgen en binnen dezelfde dag kreeg ik daar reactie op en was het geen probleem! De volgende dag kreeg ik mijn MK3 snel binnen en zat de lederen band er keurig netjes verpakt bij. Het totaal beeld wat MSTR geeft is werkelijk prachtig. Het detail wat erin zit en de slimme werking van de draaiknop is zeer mooi bedacht en afgewerkt. Kortom voor de prijs die je voor een horloge zoals dit betaald zou je bijna zeggen dat merken zoals Hublot en Audemars Piguet moeten oppassen omdat MSTR qua uiterlijk op hetzelfde niveau zit.
Een echte aanrader voor de horloge fan! En een top service.
Rick Janssen
Super snelle levering na bestelling van het horloge, super Strake design en van hoge kwaliteit gemaakt.
Harry chardet
Top bedrijf top service en goede kwaliteit
Het is een betrouwbaar bedrijf, met merkwaardige aanraadbare producten
Justin den hollander
Ja gwn fucking goed echt het is ook zn mooie fijne klok zou nooit meer wat anders kopen
Sanne Reinders
Ik heb een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Ik kreeg vrijwel direct antwoord op mijn vragen. De levertijd van het horloge was erg snel! De kwaliteit is super en erg mooi verpakt!Zeer tevreden.
Angelo Van der Heijden
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf 2 horloges in mijn bezit van ze en nooit geen problemen gehad. levering is snel en de producten kwalitatief van een hoog niveau.
Twan Vd Biggelaar
Vorig jaar een meister horloge aangeschaft, de meister ambassador titanium met stalen band. Snelle en correcte levering en het horloge was netjes verpakt. Mooie klok netjes afgewerkt en een goed...Vorig jaar een meister horloge aangeschaft, de meister ambassador titanium met stalen band. Snelle en correcte levering en het horloge was netjes verpakt. Mooie klok netjes afgewerkt en een goed seiko uurwerk wat nu na een jaar nog altijd netjes op tijd loopt. Ik draag dit horloge iedere dag met veel plezier en raak er niet op uitgekeken. Geweldige kwaliteit voor een hele nette prijs. Een keer een push pin verloren van de stalen band en na contact via de mail deze opgestuurd en netjes correct en snel opgelost. Mijn eerste meister bevalt me super goed en het zal ook zeker niet de laatste zijn.
Jeremiah Pelatja
Zeer professionele aanpak en feedback, wanneer ik vragen heb en deze via de app verstuur krijg ik snel antwoord. Ool het versturen van mijn horloge ging snel en goed.
Bas bergevoet
Ik ben prettig geholpen door de medewerkers van mstr, ik zat eerst met een aantal vragen en werd snel geholpen via whatsapp. Het horloge zelf ziet er nog mooier uit in het echt.