Jonathan stuit

Mijn ervaring met dit bedrijf is echt geweldig. Ik geniet van me aankoop . En de bezorging ervan ook. Wordt geleverd met mooie doos.

Corne Duivenvoorden

Zeer goede kwaliteit mijn gouden MSTR is een echte eyecatcher.

Gr Corne Duivenvoorden

P. van Dijk

Uitstekende en mooie horloges voor een goede prijs

Lois van tilburg

Ik heb een horloge van voor mijn vriend bij u besteld en was volgende dag al binnen! Heb nog nooit iemand zo blij gemaakt met iets, iedereen om zich heen ging ook kijken op de site en willen er ook... Ik heb een horloge van voor mijn vriend bij u besteld en was volgende dag al binnen! Heb nog nooit iemand zo blij gemaakt met iets, iedereen om zich heen ging ook kijken op de site en willen er ook horloges komen, ik zou nooit een ander merk meer nemen ik vind ze echt top!! Lois van tilburg

Wuijtske

Ik kwam op Facebook de eerste keer een advertentie tegen van MSTR, hier zag ik de vintage Golden Ambassador horloge.
Ik vond dat horloge zo mooi en speciaal dat ik na dat ik er even over na...
Ik vond dat horloge zo mooi en speciaal dat ik na dat ik er even over na had gedacht toch de horloge besteld heb.
En wat ben ik er blij mee, de horloge was snel binnen in een mooi doosje met certificaat.
En het mooie is dat als bijvoorbeeld de batterij leeg is, kan je de horloge terug sturen en dan zetten ze er bij MSTR een nieuwe batterij in en zorgen ze dat de waterdichtheid gegarandeerd blijft.
Ik ben erg tevreden met het horloge, en met de gang van zaken etc. natuurlijk ook.

Gianni Macnack

Ik heb een hele prettige ervaring met mijn MSTR horloges, ze matchen bij elke outfit en oogt ook weer heel netjes! Een echte eyecatcher. Ik geniet elkedag van mijn MSTR horloges, zelf wil ik een... Ik heb een hele prettige ervaring met mijn MSTR horloges, ze matchen bij elke outfit en oogt ook weer heel netjes! Een echte eyecatcher. Ik geniet elkedag van mijn MSTR horloges, zelf wil ik een mooie collectie opbouwen.

Gianni Macnack

Ik heb een hele prettige ervaring met mijn MSTR Horloges, vooral omdat ik ze met al mijn outfits kan matchen en geen vervelend gevoel krijg na het dragen van de horloges.
Ook hebben de MSTR...
Ook hebben de MSTR horloges een nette uistraling dat ook altijd wel een eyecatcher is!

Luka Marenk

Ik heb het als super prettig ervaren! Ik heb zelf de MKIII zilver/zwart gekocht, en ben er super tevreden mee en ook over de service ben ik heel erg tevreden. Ik wou graag een ander bandje bij het... Ik heb het als super prettig ervaren! Ik heb zelf de MKIII zilver/zwart gekocht, en ben er super tevreden mee en ook over de service ben ik heel erg tevreden. Ik wou graag een ander bandje bij het horloge en die heb ik er verder gratis bij gekregen. ECHT SUPER!

De stap genomen om een mooie klok uit de ambassador lijn . In twee dagen had ik hem in huis top ! Sindsdien nooit meer te laat gekomen omdat ik hem dag en nacht aan heb kan niet meer zonder , voor 1... De stap genomen om een mooie klok uit de ambassador lijn . In twee dagen had ik hem in huis top ! Sindsdien nooit meer te laat gekomen omdat ik hem dag en nacht aan heb kan niet meer zonder , voor 1 ieder die een prachtig klokkie wil bestellen voor een schappelijke prijs zal ik deze zeker aan bevelen !