Super bedrijf. Heel snel geleverd, zeer goede kwaliteit. Echt heel mooi. Was er echt super blij mee het was een verjaardagskado voor me zelf. Helaas weg moeten doen door prive omstandigheden. Van...Super bedrijf. Heel snel geleverd, zeer goede kwaliteit. Echt heel mooi. Was er echt super blij mee het was een verjaardagskado voor me zelf. Helaas weg moeten doen door prive omstandigheden. Van alle horloges die ik heb gehad en gezien vond ik mijn horloge van jullie t mooiste. Strak, mooi en dik! Zeer stijlvol, met alles te combineren, en natuurlijk.. opvallend mooi! Voelt net een kind in de snoepwinkel als je op de site zit. Kan niet wachten op een nieuwe...
Raking
De horloges die ik van MSTR heb gekocht zijn van goed kwaliteit en ik maak er graag reclame voor bij me collega's en vrienden.
Sijme
Super prijs kwaliteitsverhouding. Ik krijg vaak complimenten over de klok! Ook levering zeer goed geregeld.
Max Nijkamp
Prefecte horloges, ze kunnen tegen een stootje, past bij elke outfit en een van de belangrijkste dingen de horloges kunnen tegen water!
Dik van de Kerkhof
MSTR watches is een zeer mooi exclusief merk voor een mooie prijs. Raad het iedereen aan!
Kevin Bosch
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ik 2 maanden op mijn horloge heb moeten wachten, omdat deze niet op voorraad lag. Daarnaast heb ik geen reisbag gekregen terwijl die in de betreffende maand...Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ik 2 maanden op mijn horloge heb moeten wachten, omdat deze niet op voorraad lag. Daarnaast heb ik geen reisbag gekregen terwijl die in de betreffende maand gratis bij een aankoop erbij zat.
Bovenstaande vind ik jammer, echter is de horloge van hoge kwaliteit, derhalve raad ik mensen aan om bij MSTR horloges te kopen.
Ted
Top kwaliteit horloges die de volgende dag bij mijn voordeur lagen! Horloge kwam aan in een luxe doos!
Nik
Top horloge en een top service! Ik raad het aan om er één te kopen.
Justin van der veen
Ik heb al 4 horloge’s hier gekocht en zeer tevreden klant ben ik... De bestelling- horloge en de bezorging is uitermate goed Kan niks negatief bedenken