Mooi bedrijf, vooral de customer service. Hun hebben me erg goed grholpen met mijn aankoop. Alleen jammer dat mijn horloge lijk resten had.
Tugba Dayan
Makkelijk te bestellen en betalen, snelle levering en mooi verpakt, heb er iemand erg blij mee kunnen maken.
Gina van West
Vorig jaar een horloge besteld bij MSTR, en alles verliep vlekkeloos! Ontzettend gaaf horloge en op tijd geleverd. Ik zou er zo weer bestellen!
Super
Ik ben super tevreden over MSTRwatches, levering kwam zoals beloofd en kwaliteit is top. Ook de retourservice is perfect, ik kreeg meteen mijn geld terug gestort zodat ik gelijk het juiste...Ik ben super tevreden over MSTRwatches, levering kwam zoals beloofd en kwaliteit is top. Ook de retourservice is perfect, ik kreeg meteen mijn geld terug gestort zodat ik gelijk het juiste horloge kon bestellen.
Chris Ruijsch
Super bedrijf met sterke robuuste horloges! Echt kwaliteit spul!
Christopher
Prachtige horloge van hoge kwaliteit ben heel erg blij mee keep up the good work mstr and bring us more high quality watches !!
Lodewijk
Goede ervaring mee gehad, mooi horloge en uitermate goede prijs kwaliteit verhouding.
Anouk peters
Super fijne service! Ik had een horloge gereseveerd omdat deze uitverkocht was, Toen het horloge binnen was had ik het de volgende dag al in huis! Super fijn