Het contact met medewerkers vind ik niet altijd prettig. Medewerkers zijn slecht bereikbaar, reageren niet of heel laat. Bij meerdere vragen over de afgelopen jaren (zowel tijdens een lopend...Het contact met medewerkers vind ik niet altijd prettig. Medewerkers zijn slecht bereikbaar, reageren niet of heel laat. Bij meerdere vragen over de afgelopen jaren (zowel tijdens een lopend contract als bij het afsluiten van een nieuw contract) moest ik er steeds achteraan zitten en kreeg ik het gevoel dat medewerkers er niet altijd zin in hadden.
Ik ben een relatief nieuwe leaserijder. Ik heb dus geen referentiekader, maar op zich is mijn ervaring prima. Wel vond ik het contact rond het bestellen van mijn auto erg traag en ik heb zelf echt...Ik ben een relatief nieuwe leaserijder. Ik heb dus geen referentiekader, maar op zich is mijn ervaring prima. Wel vond ik het contact rond het bestellen van mijn auto erg traag en ik heb zelf echt moeten leuren om alles gedaan te krijgen.
Debby
Oké
H de Vos
Tot zover goed
Lucien Duijndam
anoniem
Tijdens bestellingsfase slechte communicatie, tijdens gebruikfase van de auto geen bijzonderheden, maar nog geen zaken voorgevallen.