Prima, goed compleet en snel geleverd

john Wessels

Ze doen wat ze beloven

Tink

Geen voorafgaande ervaringen. Zocht wat ik nodig had en vond dit gemakkelijk.

Vlotte overzichtelijke website met duidelijke aanduiding van de producten. Zeer prijs competitief.
Veel mogelijke betalings mogelijkheden zonder extra kosten.

Bob

Een hele goede en snelle levering. Product werkt goed, alleen jammer dat de kabeltjes (Daisy chain) wat kort zijn.

Kennel Mopelhof

Snelle levering ?

Jan

Voor het eerst een afdekzeil besteld bij deze firma en dat was goed.

Benno

Product is goed.
Postbezorger DPD is waardeloos, sturen een mail om 9 uur dat ze om 10 uur komen.
Ik moet 2 uur reizen om thuis te komen. KUT dus.

Versturen met PostNL

Xavier van Engelen

Ben beetje per toeval op de website van PVC-TARP gevallen en stond te kijken naar het uitzonderlijk grote aanbod én - even belangrijk - de duidelijke opbouw van de site.
Mijn eerste aankoop,...
Mijn eerste aankoop, een Premium PE dekzeil, bevalt me prima.
Levering in België verliep binnen beloofde tijd. Post NL geeft wel zeer weinig info over het verloop van het leveringsparcours. Er zijn andere koerierdiensten waar je de locatie van de vrachtwagen op Google Maps kan volgen zodat je bijna op de minuut het tijdstip van levering kan voorspellen.

Dennis feenstra

Lekker makkelijk

super snel geregeld

ik had een paar span haken bij het zeil besteld dezen vielen uit de verpakking op de oprit
verder niks aan de hand

Stal 't Zuiderbosch

Uitstekend: prijs/prestatie verhouding: 10+
Snelheid van leveren: 10+
Informatievoorziening gedurende leverproces: 10+
Kortom: zeer zeer tevreden!