Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

J.G. van Unen

Goed, snel ontvangen.

Verbeter- en of Sterke punten

Snel en goed artikel, volgens duidelijke omschrijving op website.

L Roosendaal

Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel ,

Goed bereikbaar .

Koen

Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering!

Overzichtelijk, groot aanbod

k.stijnen

Prima service snel geleverd

defect werd snel opgelost

Reijnen

Zeer goed

Custemer service

Reactie Afzuigkap.nl:

Geachte familie Reijnen, allereerst onze dank dat u ons bedrijf heeft beloond met twee tienen voor onze reactiesnelheid en klantvriendelijkheid! Op het gebied van informatie en met name bestelgemak... Geachte familie Reijnen, allereerst onze dank dat u ons bedrijf heeft beloond met twee tienen voor onze reactiesnelheid en klantvriendelijkheid! Op het gebied van informatie en met name bestelgemak geeft u echter aan dat u daarover minder tevreden bent geweest? Het spijt ons dat u er niet direct uit heeft kunnen komen en dat u onze binnendienst heeft gebeld om advies. Kennelijk heeft hun advies u goed heeft geholpen om toch het gewenste artikel te vinden en te kunnen bestellen. Wij zullen e.e.a. intern nogmaals evalueren om te zien of we het zoek- en bestelgemak op onze website nog verder kunnen vergemakkelijken. U gaf aan dat u over de levering en het artikel zelf heel erg tevreden bent, daarvoor doen we dan ook voortdurend ons best! Nogmaals onze dank voor uw toch zeer positieve feedback. Met vriendelijke groet, Afzuigkap.nl.

Elly. van Bavel

Duidelijk en overzichtelijk

snel leveren

Jansen

Was goed en snel geleverd

Verbeter- en of Sterke punten

Was snel geleverd veel eerder dan er gezegd werd

Wiebe

goede info

J.M. Haverkamp

Ervaring is positief. Wij zochten een moeilijk te vinden onderdeel voor onze kookplaat en werden goed geholpen

Verbeter- en of Sterke punten

Goede service. We konden bellen en informatie opvragen waarna wij de bestelling vlot konden plaatsen.

Nils Zelle

Verbeter- en of Sterke punten

duidelijk. per type alle materialen bij elkaar