Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

Linda Willems

Fijne servies...goed contact

Snel mail contact

Randy Mosies

Super. Mijn bedieningsmodule was kapot. Om dat ik niet zeker was wat ik moest hebben heb ik een chat gestart. Dit werkt perfect! Ik werd door Robert uitstekend geholpen en ondanks dat ik er even... Super. Mijn bedieningsmodule was kapot. Om dat ik niet zeker was wat ik moest hebben heb ik een chat gestart. Dit werkt perfect! Ik werd door Robert uitstekend geholpen en ondanks dat ik er even tussenuit moest ging hij zonder problemen daarna door met de hulp. 100% geslaagd, zou het zo weer doen om te bestellen bij afzuigkap.nl

Verbeter- en of Sterke punten

De chat werkt fantastisch en super snelle levering. Volgende dag in huis!

van den Bos

Gebeld en iemand aan de lijn die om een foto vroeg. Dit om te voorkomen dat een fout product zou worden toegestuurd.
Vervolgens en met een zeer duidelijke stem aangegeven hoe het product...
Vervolgens en met een zeer duidelijke stem aangegeven hoe het product verpakt en toegestuurd zou worden. Binnen de kortst mogelijke tijd was alles bij mij afgeleverd.

Verbeter- en of Sterke punten

Beschaafde en duidelijke stem van de verkoper

H Janssens

Na vervelende ervaringen bij superkeukens met de afzuigkap zij wij heel blij met de service van afzuigkap.nl waarvan onze dank.

Verbeter- en of Sterke punten

Goede informatie en de snelle levering ondanks de coronacrisis.

JW Harmsen

Snelle hulp

Verbeter- en of Sterke punten

Alles makkelijk te vinden snelle beantwoording vraag

Cram

Ervaring zijn goed

duidelijk site

Bob Koot

Het contact via de webwinkel is prima verlopen. Duidelijke informatie.

Verbeter- en of Sterke punten

snelle afhandeling en volledige info.

Cornelia

Super

Verbeter- en of Sterke punten

oude artikelnummers staan nog vermeld wat mijn zoektocht heel veel makkelijker maakte

Leo Stam

Keurig te woord gestaan en verrassend snel geleverd

Verbeter- en of Sterke punten

keurige mail over manier van transport

Zeer goed

snelle afhandeling