Alka.nl

D

Heel blij met jullie producten, doen wat ze moeten doen

Edith

De meest briljante deo ever!!

Beste Edith,
Hartelijk dank voor jouw feedback! Fijn te lezen dat je onze deo briljant vindt.

Natasja Morales

(Bewerkt)

Ik gebruik Alka deo nu een poosje en heb onlangs 2 nieuwe besteld waarvan ik dacht dat Alka de formule veranderd had omdat de structuur heel anders was dan de sticks die ik eerder gebruikt had. Ik gebruik Alka deo nu een poosje en heb onlangs 2 nieuwe besteld waarvan ik dacht dat Alka de formule veranderd had omdat de structuur heel anders was dan de sticks die ik eerder gebruikt had.

Alka heeft mij direct persoonlijk benaderd en gelukkig gerust gesteld met de mededeling dat dit om een fout ging bij een bepaalde batch van deo sticks
Ik ben super blij dat het een foutje was en dat ze de formule niet veranderd hebben omdat ik erg tevreden ben met de deo van Alla. Eindelijk een deo zonder troep dat ook echt werkt !

Reactie Alka.nl:

Hartelijk dank voor het bericht Natasja. Wij zijn ook blij dat we jou gerust hebben kunnen stellen , er is inderdaad niets veranderd aan de formule en het probleem met de stolling is inmiddels... Hartelijk dank voor het bericht Natasja. Wij zijn ook blij dat we jou gerust hebben kunnen stellen , er is inderdaad niets veranderd aan de formule en het probleem met de stolling is inmiddels opgelost.
Hartelijke groet,
Team Alka

Carol

Een echte aanrader

Beste Carol,
Dank voor uw review. Fijn te lezen dat u vriendelijk en behulpzaam te woord bent gestaan.

Tymo-grafie

Een zachter crème zalf werk optimaal en best snel voor huid problemen

Dank voor uw review.
Fijn te lezen dat de crème zo goed bevalt.
Groeten, klantenservice Alka

Ellen

Thee is lekker maar als DHL enige bezorgoptie blijft bestel ik niet meer bij jullie.

DHL Pick up point van mijn keuze wordt stelselmatig genegeerd, mijn pakket wordt ver weg op een handig punt voor de bezorger gedropt waar ik het dan op moet halen met de fiets.

Beste Ellen,
Vervelend te lezen dat DHL het pakket ver weg heeft gedropt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Beste Ellen,
Neem bij een volgende bestelling contact op met onze klantenservice zodat zij met u mee kunnen kijken voor een betere oplossing rondom de bezorging van uw pakket.

Tineke

Heel fijn product! Zonder schadelijke stoffen

Dag Tineke,
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten. Dank voor het delen.
Groet, team Alka