Tot nu toe hele goede ervaringen, prijzen kunnen wat hoger liggen maar voor goede service wil je soms wat meer betalen
Drt product dat ik online had besteld was er de volgende dag super snel dus
Prima zaak
y.klinkhamer
Wij vinden het geweldig, gelukkig hebben we niet lang hoeven wachten op een monteur,het is vreselijk als de wasmachine niet gebruikt kan worden uiteindelijk was het mijn eigen schuld en...Wij vinden het geweldig, gelukkig hebben we niet lang hoeven wachten op een monteur,het is vreselijk als de wasmachine niet gebruikt kan worden uiteindelijk was het mijn eigen schuld en kwam de ellende gewoon door een verstopt wasverzachterbakje dat is natuurlijk extra vervelend als je dat zelf niet ontdekt en zit je zonder wasmachinegebruik een hele week. Ik excuseerde mij bij de monteur omdat het stom is. Bedankt voor de hulp en geef die man een 10 die hier is geweest.
Goede service, product informatie en vriendelijke bediening.
Prettige zaak, geen groot assortiment in de winkel (beperkte ruimte), maar geven goed advies en service.
Coenraad JH
Een goed bereikbare winkel met een ruimhartig assortiment goederen en een vriendelijk verkoop-team.