H.D Valkenbuurg

Zeer mooie winkel en vriendelijk personeel.ik kom er graag

Geweldige winkel en service

Natasja van Oort

Top zaak! Ik ga nooit ergens anders, zelfs niet als het ergens anders goedkoper zou zijn.

Wim Houweling namens Lidwina Maduro

Fijne zaak met name voor service an nakomen van afspraken, je bent zeker geen nummer en dat is zeker belangrijk voor gene waar ik mantelzorg voor doe en het dus niet allemaal zo weet: je geeft iets... Fijne zaak met name voor service an nakomen van afspraken, je bent zeker geen nummer en dat is zeker belangrijk voor gene waar ik mantelzorg voor doe en het dus niet allemaal zo weet: je geeft iets meer uit handen

Zeer goede zaak

Ferry Bosman/Lieke Peeters

Snel, deskundig, flexibel, aardig

Sntr

Snelle en correcte service, denken met je mee en goede afhandeling van de order en levering van de producten!

Kloosterboer

Het bestellen ging heel goed. Jammer dat bij het afleveren de deur van de koelkast niet kon worden veranderd in naar de andere kant opengaan. Er werd alleen kortaf gezegd dat daar geen gereedschap... Het bestellen ging heel goed. Jammer dat bij het afleveren de deur van de koelkast niet kon worden veranderd in naar de andere kant opengaan. Er werd alleen kortaf gezegd dat daar geen gereedschap voor was. Bezorgers hadden erg veel haast

nisatutucu

Het is een heel goed en vriendelijk bedrijf, ZEKER een aanrader!!