Jerry W.

Onze wasmachine maakte enorme herrie bij het centrifugeren. Na een telefoontje kwam er dezelfde dag nog iemand kijken en kreeg ik een eerlijk advies. De kosten voor reparatie zouden het niet waard... Onze wasmachine maakte enorme herrie bij het centrifugeren. Na een telefoontje kwam er dezelfde dag nog iemand kijken en kreeg ik een eerlijk advies. De kosten voor reparatie zouden het niet waard zijn. (wasmachine was 8 jaar oud en er moest een nieuwe trommel in). Vervolgens in de winkel geweest waar ik prettig werd ontvangen en een uitgebreide uitleg kreeg over de verschillende wasmachines. De nieuwe wasmachine (Samsung Quickdrive) werd zeer snel geleverd en we (vooral mijn vrouw) zijn er blij mee! Super!

Harry Tijsseling

Goede service en goed advies.

Zeer vriendelijk, klantgericht bedrijf met kundige technische adviezen.

Reeds jaren kopen wij bij deze winkel vanwege de persoonlijke aandacht en de uitstekende service. Bij All White Center is er altijd een ongedwongen sfeer waarbij je altijd goed wordt geholpen. Of je... Reeds jaren kopen wij bij deze winkel vanwege de persoonlijke aandacht en de uitstekende service. Bij All White Center is er altijd een ongedwongen sfeer waarbij je altijd goed wordt geholpen. Of je nu voor een stofzuigerzak van een paar euro komt of voor een Miele wasmachine van 800 euro, men behandelt ieder hetzelfde...als klant en goede relatie!

A. van der Perk

Heel tevreden netjes afgeleverd !!
Super goed!!

F.Waterreus

Zoals altijd uitstekend.

Marinus Mast

Je wordt uitstekend geholpen. De voorlichting is zeer goed en wat heel belangrijk is, je wordt NIETS opgedrongen.
Je kan er in alle rust thuis over nadenken en later erop terugkomen.

Snel en prettige medewerkers

Paula van den Heuvel

Meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van All White Center. Altijd eerlijk advies. Erg vriendelijk. Tevens meerdere malen apparaten gekocht.

Vriendelijk en deskundig