Keurig conform afspraak geleverd en geplaatst. ook ophalen oude apparaat keurig volgens afspraak afgehandeld
Willem Jungerius
Prima service, vriendelijk.
Marieke Sikkens
Als altijd duidelijk en eerlijk . Van dit bedrijf kun je op aan! Netjes , beleefd en to the point.
Boran
Zeer vriendelijke medewerkers en erg vakkundig, snelle service!
Michel
Fijne persoonlijk benadering en afspraak = afspraak!
Katarzyna Andczak
Fantastic store, service and support. I know from experience that it's not really worth paying attention to the price but mostly to the professional help, advice and service. I highly...Fantastic store, service and support. I know from experience that it's not really worth paying attention to the price but mostly to the professional help, advice and service. I highly recommend to all those who are undecided.
C.M. Babel Cullimore
Ze hebben een luisterend oor en handelen zoals afgesproken
Nol Engelen
Ik heb een vaatwasser gekocht, een Siemens , aktiekorting €50,— Ben door de verkoper goed,deskundig en vriendelijk geholpen. De volgende dag in de middag is de machine...Ik heb een vaatwasser gekocht, een Siemens , aktiekorting €50,— Ben door de verkoper goed,deskundig en vriendelijk geholpen. De volgende dag in de middag is de machine geplaatst door 2 prima monteurs die er echt verstand van hadden, oude machine afgekoppeld, nieuwe machine geplaatst en aangesloten., werking uitgelegd. Er werd gevraagd naar onze stofzuiger om dat kleine beetje aanwezige afval opmeten zuigen, prima gedaan, keurig schoon achtergelaten. Chapeau voor alle goede zorgen zowel voor de verkoper als de monteurs. Heb later wel nog even gebeld omdat ik vind dat de machine niet echt goed droogt, heb adviezen gehad, opgevolgd in de hoop dat de machine beter droogt. Even afwachten dus.
Miss Julliette
Ik vind jullie een kwalitatieve en snelle service verkoper
h.j.tjemmes
De twee jongens die de machine kwamen brengen en aansluiten hebben zeer correct gewerkt, hebben zelfs het bovendeksel er voor mij afgehaald, omdat hij zo niet onder het aanrecht paste.