Prima service, heel persoonlijk, en gewoon normaal doen
S. Groot
Perfecte support bij het vinden van de juiste Audi, passend bij mijn wensen, mijn budget en regelgeving vanuit company car policy. De pro-actieve informatie rond de regelgeving van CO2 uitstoot, en...Perfecte support bij het vinden van de juiste Audi, passend bij mijn wensen, mijn budget en regelgeving vanuit company car policy. De pro-actieve informatie rond de regelgeving van CO2 uitstoot, en de snelheid waarmee "de deal" rond gemaakt kon worden, getuigen van super "customer focus". Prettig dat Ames luistert naar de wensen van de klant en daar de juiste auto bij zoekt.
Irene
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Van baliemedewerker, werkplaatsmedewerker tot aan verkoper, allen hanteren een vriendelijke benadering. Aan de balie...Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Van baliemedewerker, werkplaatsmedewerker tot aan verkoper, allen hanteren een vriendelijke benadering. Aan de balie wordt direct netjes gevraagd of je geholpen wilt worden. De verkoper (Jaap) was (en is) steeds snel met zijn antwoorden op mijn vragen en denkt in (klantvriendelijke) oplossingen. Zo mist(e) er bijvoorbeeld een onderdeel van mijn laadkabel. Daar wordt netjes achteraan gegaan. Stukje after-sales is dus ook op orde. Zoals je natuurlijk mag verwachten, bij / na zo’n aanschaf. Maar, desondanks wordt dit zeer op prijs gesteld.
Irene
Goede en vriendelijke service rondom bestellen van nieuwe auto. Antwoord op al m’n vragen en gezellige aflevering gehad!
Ton Brussaard
Prima geholpen door Bert van Ames Oud Beijerland.
Eric Schut
Goed!
Rajiv Lachmansingh
Erg vriendelijk en zorgde voor een leuke beleving
Piet Luijten
Onlangs waren we op zoek naar een Audi A4 sedan. Bij Ames vonden we een occasion die aan onze wensen voldeed en verzochten om een proefrit bij Glen. We merkten al gauw dat het een heerlijke...Onlangs waren we op zoek naar een Audi A4 sedan. Bij Ames vonden we een occasion die aan onze wensen voldeed en verzochten om een proefrit bij Glen. We merkten al gauw dat het een heerlijke auto was, we hadden echter nog enkele wensen. Zo wilden we een trekhaak en andere velgen. Dit was geen probleem. We gingen uit van een vaste trekhaak, maar kregen tot onze verassing een afneembaar exemplaar. Dit was nog niet alles. Glen zorgde er voor dat er andere velgen op de auto kwamen en dat we ook nog 2 nieuwe voorbanden kregen, echt top! Toen we de auto op gingen halen en alle papieren in orde waren gemaakt bleek de auto er fantastisch uit te zien. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.
Dennis de Wit
Audi besteld, prima
Ames ( audi ) Dordrecht Mijlweg 33
Prima ontvangen en goede duidelijke uitleg. De verkoper heeft erg goed meegedacht