Na een paar maanden gezocht te hebben naar een Audi A4 van ± 2 jaar en niet te veel km’s, zag ik er één staan in Etten-Leur en ben daar wezen kijken, maar we kwamen niet tot een deal. De weken...Na een paar maanden gezocht te hebben naar een Audi A4 van ± 2 jaar en niet te veel km’s, zag ik er één staan in Etten-Leur en ben daar wezen kijken, maar we kwamen niet tot een deal. De weken daarna zag ik de prijs van die Audi steeds zakken. (Vreemd dat je dan niet tot een deal kan komen). Er zijn van die type Audi’s ook niet zo veel op de Nederlandse markt. Toch zag ik er nog 2 staan waarvan ik aan Coen Bel van Ames Sliedrecht gevraagd heb om de onderhandelingen te voeren voor één van deze 2 Audi’s, omdat dat zijn werk is en ik al 46 jaar bekent ben met de firma Ames. En u raad het al, nu ben ik een trotse bezitter van een Audi A4 uit 2017 met dank aan Coen Bel.
Nettie Verbaas
Goed, vriendelijk geholpen.
S Boudewijns
Professioneel maar tegelijkertijd ook zeer vriendelijk geholpen. Al vanaf het begin dat ik in contact kwam met Ames, tot de aflevering van de auto.
Audi E-tron in Oud-Beijerland gekocht bij een relatief jonge verkoper Niek de Koning die zijn uiterste best doet om je het naar de zin te maken. In het begin wel wat misverstanden gehad over de...Audi E-tron in Oud-Beijerland gekocht bij een relatief jonge verkoper Niek de Koning die zijn uiterste best doet om je het naar de zin te maken. In het begin wel wat misverstanden gehad over de kortingen en de inruil, maar naar tevredenheid opgelost.
G. van Katwijk
Wat een geweldig verkoopadviseuse Lot Peels, uitermate vriendelijk en behulpzaam, dikke pluim voor haar.
Ames heeft ons ook nu weer een mooie nieuwe Audi afgeleverd. Ook deze keer was weer alles prima voor elkaar.
Henk de Jong
Eerste indruk prima.
verschuren
Netjes geholpen en de problemen die er waren snel opgelost
Heiko Evink
Ik ken de fa. Ames al een groot aantal jaren en kom er graag terug. De service is erg goed en het persoonlijke contact heel plezierig.