Zeer klantvriendelijk, verkoper denkt mee in het gehele proces. Auto werd op tijd afgeleverd en het aflever moment was een feestje! Ik ben een zeer tevreden klant en kan deze dealer iedereen...Zeer klantvriendelijk, verkoper denkt mee in het gehele proces. Auto werd op tijd afgeleverd en het aflever moment was een feestje! Ik ben een zeer tevreden klant en kan deze dealer iedereen aanraden.
J.W.Mouthaan
Een bedrijf dat mij rust en vertrouwen geeft.
Harald van der Sloot
Ik ben super tevreden over de informatie, aankoop en service bij Ames Zwijdrecht.
P. Van Diessen
Bijzonder vriendelijke ontvangst door de verkoper. Bij het ophalen van de Audi Q3 werd een uitgebreide uitleg van de auto gegeven. Gesprekken verliepen prettig.
Pieter Vink
Zeer vriendelijk en efficiënt. Goede verkopers met degelijke kennis van het product.
RB-abc
Alles super geregeld met name de aflevering met duidelijke uitleg van Lot. Lot, heel erg bedankt!
Exact
Klantvriendelijk en goed geholpen. Medewerkers met passie en veel productkennis.
M.C. van Bijsterveld
We zijn al jarenlang, tot volle tevredenheid, klant van Ames Dordrecht. De prettige c.q. klantvriendelijke behandeling van Rob de Groot draagt hier zeker aan bij.
H. Roger
Ik ben door Lot Peels geholpen bij het configureren en bestellen van mijn Audi A3. Zij heeft mij vriendelijk en geduldig geholpen met al mijn vragen. Bestelproces heeft teleurstellend lang geduurd...Ik ben door Lot Peels geholpen bij het configureren en bestellen van mijn Audi A3. Zij heeft mij vriendelijk en geduldig geholpen met al mijn vragen. Bestelproces heeft teleurstellend lang geduurd maar daar kon Ames vermoedelijk weinig aan doen.
Claudia Karels
Het was wederom een hele goede ervaring bij Ames in Dordrecht. Rob de Groot heeft ons zeer vakkundig en persoonlijk uitleg gegeven en geadviseerd. De levering van de auto was een feestje. Ook de...Het was wederom een hele goede ervaring bij Ames in Dordrecht. Rob de Groot heeft ons zeer vakkundig en persoonlijk uitleg gegeven en geadviseerd. De levering van de auto was een feestje. Ook de zorg nadien is erg goed.