Flexibel, netjes en bovenal een leuke aflevering en uitleg gehad.
Goede service. Ik had de afspraak telefonisch een uur vervroegd heb maar dit was niet doorgegeven. Daardoor stond de auto niet klaar, maar dat was voor mij geen probleem. Alles verder netjes...Goede service. Ik had de afspraak telefonisch een uur vervroegd heb maar dit was niet doorgegeven. Daardoor stond de auto niet klaar, maar dat was voor mij geen probleem. Alles verder netjes afgehandeld.
van Velzen Soprema
Een goede ervaring. Was niet bekend met het bedrijf. Mijn nieuwe Audi werd perfect afgeleverd . Voor de vriendelijke Ruben en Emile was niets teveel gevraagd.
Klinger B.V.
Van A tot Z alles tot in de puntjes verzorgd. Zeer tevreden !!
Teun Legerstee
Wij zijn al jaren klant en het is prettig dat je altijd vriendelijk ontvangen word en met een goede inruilprijs de deur uitgaat. Onze nieuwe Audi A1 Sportback is kort geleden afgeleverd bij...Wij zijn al jaren klant en het is prettig dat je altijd vriendelijk ontvangen word en met een goede inruilprijs de deur uitgaat. Onze nieuwe Audi A1 Sportback is kort geleden afgeleverd bij Ames Audi Centrum in Dordrecht. Onze nieuwe Audi stond er perfect bij en wij zijn er erg blij mee. Wij komen graag bij Ames Audi Centrum.
Teun en Ineke Legerstee
Martin Verveer
Prima bedrijf, ben al >25 jaar klant, zeer goede service, bekwaam en vriendelijk personeel
Ferry Straatman
Uitzoeken van de auto ging soepel en vlot. Echter bij het ophalen van de auto bleek er binnenschade te zijn. Ophalen 3 plekken aan de binnenzijde van de auto. Bij een nieuwe auto, van...Uitzoeken van de auto ging soepel en vlot. Echter bij het ophalen van de auto bleek er binnenschade te zijn. Ophalen 3 plekken aan de binnenzijde van de auto. Bij een nieuwe auto, van 50 K kan dit niet. Inmiddels zijn we ruim 4 weken verder en heeft er pas 1 reparatie plaatsgevonden. De overige 2 schades moeten opeens via de garantie lopen waardoor het waarschijnlijk nog langer gaat duren. Zeer slechte service!
R.Bont
Uitsluitend positieve ervaringen met dit bedrijf en dan voornamelijk over de verkoper Dhr. Jaap Versteeg die het complete proces van aankoop tot aflevering uitstekend heeft gedaan. Dhr. Versteeg is...Uitsluitend positieve ervaringen met dit bedrijf en dan voornamelijk over de verkoper Dhr. Jaap Versteeg die het complete proces van aankoop tot aflevering uitstekend heeft gedaan. Dhr. Versteeg is deskundig, enthousiast, flexibel, zeer meedenkend en heeft uitgebreid de tijd en moeite genomen om tijdens de diverse bezoeken en mailwisselingen het uiteindelijke gewenste resultaat te behalen.
Zeer vriendelijk geholpen, wat je mag verwachten van dit hogere segment.