Hele goede service,en klantvriendelijk en een aardige verkoper...topbedrijf👍🏻👍🏻
Patrick Meuldijk / Maatmetaal
Leuk en fijn bedrijf. Deskundige verkoper.
Aad Hertogs
Losse bodemplaat om 17:00 op vrijdagmiddag nog snel verholpen. Super service van Ames te Dordrecht aan de Mijlweg.
Kees Koppenol
Prima ervaring met Ames Autobedrijf b.v. te Ridderkerk, en daarbij uitstekend geadviseerd door verkoopadviseur de heer Jaap Versteeg.
Samat bv
Erg aardige service en volledig geinformeerd.
Marjanvandergiessen uitvaartzorg
Vanaf eerste begin positief. Bij binnenkomst showroom direct vriendelijk aangesproken en verder geholpen door verkoopster. Duidelijke en snelle communicatie.
Arie de Jager
Ik heb sinds kort mijn nieuwe 5e Audi Q3 gekocht bij Ames in Sliedrecht. Ik rij nu al 35 jaar Audi en ik geen enkel nadelig woord voor Ames, ik ben alleen maar positief. Alle beurten...Ik heb sinds kort mijn nieuwe 5e Audi Q3 gekocht bij Ames in Sliedrecht. Ik rij nu al 35 jaar Audi en ik geen enkel nadelig woord voor Ames, ik ben alleen maar positief. Alle beurten zijn correct uitgevoerd. Bij de aankoop van een nieuwe Audi ben ik steeds zeer correct en plezierig geholpen
Marco van Haften
Top service
Arthur van Zanten
Zeer fijn, professioneel, vriendelijk, behulpzaam en goed georganiseerd bedrijf!
Jeanne Koevoets
Mijn lease auto werd keurig afgeleverd door een oudere heer. De uitleg van de auto was prima.