Bij Ames een leaseauto voor werk uitgekozen, in Dordrecht ontvangen. Uiteindelijk toch een iets andere besteld en alles geregeld. Uiteindelijk bij Ames Ridderkerk opgehaald, leuk onthaal - aardige...Bij Ames een leaseauto voor werk uitgekozen, in Dordrecht ontvangen. Uiteindelijk toch een iets andere besteld en alles geregeld. Uiteindelijk bij Ames Ridderkerk opgehaald, leuk onthaal - aardige mensen. Alles duidelijk uitgelegd en zelfs mijn zoon nog een kleine auto gegeven! Top.
Marina van der Veeken
Zeer vriendelijk. Nemen uitgebreid de tijd.
Els de Leeuw van Weenen
De eerste kennismaking is de beste graadmeter, dat was zeer ontspannend en informatief , niet opdringerig dus een goed gevoel. Het heeft uiteindelijk geleid tot een aankoop van een Seat Arona met...De eerste kennismaking is de beste graadmeter, dat was zeer ontspannend en informatief , niet opdringerig dus een goed gevoel. Het heeft uiteindelijk geleid tot een aankoop van een Seat Arona met alles erop en eraan. Bij de overdracht werden alle details goed en begrijpelijk uitgelegd en niets was te veel voor de zeer sympathieke verkoper.
Ron Schrader
Bij aflevering Seat Ateca zeer gastvrij ontvangen in nette showroom. De Ateca was de eerste auto aflevering van 2019. Duidelijke uitleg over de opties en een goede bak koffie
Dennis van Starrenburg
Communicatie verliep uitstekend, aflevering was keurig. Prima dus!
Erg goed
Heidi
Voor de tweede keer via Ames een private Lease contract gesloten voor een Seat MII
Perry Klopstra
Ik ben zeer tevreden over Ames. 30 November mijn nieuwe auto opgehaald,
Ruud Aantjes - Navingo
Ontvangst was heel erg goed. Heel kundig en voelde me gelijk thuis