Martijn harinck

Hele fijne zaak super verkoper mees neemt echt de tijd voor je en denkt echt met je mee niks dan lof voor dit bedrijf ook 'n super aflevering gehad kunnen 'n hoop bedrijven wat van leren

Prima service, vriendelijk personeel

Wesley / NewTide Chartering B.V.

Prima ervaring. Correcte manier van omgang met klant. Correcte manier van aflevering auto

Prima geholpen van A-Z

Prima, zeer goed

Julie

Totaal niet tevreden. Bij het verwisselen van de banden, wat normaliter een uurtje duurt, blijkt dat de monteur de banden verkeerd om gemonteerd heeft. In plaats van een uur wachten is dit 2 uur... Totaal niet tevreden. Bij het verwisselen van de banden, wat normaliter een uurtje duurt, blijkt dat de monteur de banden verkeerd om gemonteerd heeft. In plaats van een uur wachten is dit 2 uur geworden. Tussentijds wordt je hier niet over geïnformeerd maar dien je zelf te vragen naar de status.

Daryl van der Eijk

Goed geholpen door verkoper R. Laureij. We waren oprecht geinteresseerd in een Seat Ibiza, echter door mijn persoonlijke situatie niet tot koop overgegaan. Maar zodra de gezondheids situatie... Goed geholpen door verkoper R. Laureij. We waren oprecht geinteresseerd in een Seat Ibiza, echter door mijn persoonlijke situatie niet tot koop overgegaan. Maar zodra de gezondheids situatie verbeterd komen we hier zeker terug.

Sander W

Heb een Seat bij Ames gekocht top surves is wel 3jr gelden maar ik rij nog steeds met plezier in de mooi Seat Ibiza 6j

Patrick

Wij zijn erg te spreken over de communicatie van Ames Seat in Dordrecht. Wij hadden Mees als verkoper en hij nam regelmatig met ons contact op, hoe het ervoor stond met de auto. Dit vonden wij erg... Wij zijn erg te spreken over de communicatie van Ames Seat in Dordrecht. Wij hadden Mees als verkoper en hij nam regelmatig met ons contact op, hoe het ervoor stond met de auto. Dit vonden wij erg prettig want wij keken uit naar de komst van onze nieuwe auto. Eenmaal toen de auto er was heb ik contact gehad aangezien ik graag mijn partner ten huwelijk wilde vragen door middel van een sticker op de voorruit aangezien mijn partner naar de auto uitkeek. samen met ames heb ik dit kunnen regelen. Erg leuk en attent van ze! Al bij al zijn wij erg blij met onze nieuwe seat ateca en de services van ames dordrecht.

J.J.Nagtegaal

Auto laten repareren. Mooi binnen de prijs opgave en netjes thuis gebracht.