Uitgebreide informatie en uitleg bij afleveren auto.

Goed geholpen, duidelijk uitleg over de auto, goed op de hoogte gehouden mbt levering, goede nazorg, kortom perfecte service.

A.k De Kluiver

Professioneel bedrijf

Harm van der Burgt

Goed en vakkundig geholpen door de mederwerkers mer de aankoop van knze Citigo!

Joseph Hofman

Al jaren goede ervaringen met het bedrijf. Zowel bij het afnemen van de nieuwe auto's als bij het onderhoud en service. Zeer klantgericht en altijd duidelijke communicatie over de werkzaamheden die... Al jaren goede ervaringen met het bedrijf. Zowel bij het afnemen van de nieuwe auto's als bij het onderhoud en service. Zeer klantgericht en altijd duidelijke communicatie over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. De service die geleverd wordt, geeft mij het vertrouwen dat de auto in goede handen is voor service en onderhoud voor veilige kilometers.

Erik Hoff / Spike International Agencies BV

De ervaring met Ames is voor mij persoonlijk de afgelopen 5 jaar waar ik in een auto hebben mogen rijden die bij Ames uit de showroom komt (na de Ibiza, en even de Arona, nu de Octavia).

B Munne

Goede ontvangst, zeer goed geholpen. Goede voorlichting over de plussen en minnen. Goede afhandeling. Hierdoor zijn wij over gegaan voor leasen van Skoda Fabia Combi. Aflevering was klein feestje... Goede ontvangst, zeer goed geholpen. Goede voorlichting over de plussen en minnen. Goede afhandeling. Hierdoor zijn wij over gegaan voor leasen van Skoda Fabia Combi. Aflevering was klein feestje en later aan huis nog een mooi cadeau mogen ontvangen. Top bedrijf

Gert De Hoop

Duidelijk afspraken worden gemaakt bij het afleveren van de auto. Korte uitleg bij levering was super fijn.

Fam van Koppen

Een vriendelijke ontmoeting waarbij onze vragen en wensen rustig werden beantwoordt.
Een koop tot standgekomen omdat deze jonge ploeg mensen ons op het gemak stelde en het vertrouwen gaf dat Skoda een perfecte keuze voor ons zou kunnen zijn, de proefrit gedaan en zo is ons een heerlijke Skoda Rapid geleverd.

Zeer correcte en prettige behandeling door de afdeling Verkoop. Onze tweede Skoda voldoet weer aan alle wensen en biedt veel rijplezier.