Willegers

Fijn geholpen
Duidelijk geholpen
Nemen de tijd voor je

Scheper

Keurige aflevering, niets op aan te merken.

Goede service! Niks op aan te merken! Ik ben heel goed geholpen.

Olaf Govers

Erg netjes duidelijke uitleg over de auto vriendelijke mensen top

Olaf Nieuwstraten

Mijn ervaringen met Ames Skoda zijn uitstekend. Zowel bij de keuze van de auto waarbij de adviseur goed meedacht en mij hielp de juiste keuze te maken. Ook de tussentijdse contracten waren goed.... Mijn ervaringen met Ames Skoda zijn uitstekend. Zowel bij de keuze van de auto waarbij de adviseur goed meedacht en mij hielp de juiste keuze te maken. Ook de tussentijdse contracten waren goed. Helaas liep de initiele bestelling helemaal fout o.a. door de tussenschakels welke mijn werkgever heft ingebouwd. Maar Ere wie Ere toekomt, de heer Drijver, heft dit persoonlijk helemaal opgelost met als resultaat: Beoordeling uitstekend.

TPM Diederik v/d Voort

Goede ontvangst, mooie showroom, deskundig personeel, komen afspraken ook werkelijk na, houden je op de hoogte van het proces.
Aflevering heel goed en nemen ook de tijd voor uitleg van de auto!!

Chiva Patty

Super goed geholpen door Lot Peels! Auto snel geleverd en prima service!

A. Sweijen - SV Land

Uiterst vriendelijk geholpen bij mijn nieuwe leaseauto. Testrit mocht uitgebreid en de aflevering was helemaal top!

J Jongenotter

Ames is door de jaren heen altijd een betrouwbare dealer geweest, ik heb zowel met Ames zakelijk als prive altijd een tevreden gevoel gehad.