Ben Roode

Een prettige dealer met vakkundige en enthousiaste medewerkers, ook als er nog vragen zijn na de oplevering is niets te
veel.Je bestaat voor niets al 70 jaar proficiat daar voor.

Edwin Hommering

Een bedrijf waar ze de tijd nemen om je de auto uit te leggen en ze komen hun afspraken na.

Menno Rongen

Ik was toe aan een nieuwe leaseauto en ik had voor me zelf besloten dat dit een Skoda Superb moest worden, omdat ik hier goede recensies over gehoord en gelezen heb.
Ben toen naar Ames in...
Ben toen naar Ames in Dordrecht gereden en ik werd hier goed en netjes geholpen door Lot Peels en na dat ik had proef gereden met een Skoda Superb was ik helemaal over om deze auto te gaan te bestellen.
Samen met Lot Peels heb ik de auto samen gesteld en gelijk besteld de levertijd was 2 maanden werd mij gelijk verteld ( dus afwachten maar )
Na 2 maanden werd ik netjes gemaild door Lot Peels dat de auto binnen was en we hebben gelijk een afspraak ingepland, zodat ik de auto kon gaan ophalen.
Op de afgesproken datum en tijd stapte ik de showroom binnen en daar stond mijn nieuwe auto klaar onder een kleed ( spannend )
Nadat ik het kleed had verwijderd stond daar mijn Skoda Superb ( mooier als verwacht ) ik kon niet wachten om er mee te gaan rijden, maar voordat ik de weg op kon gaan heeft Lot Peels de tijd genomen om de gehele auto door te nemen en alles uitgelegd hoe alles werkt, hierna ben ik de weg op gegaan ( wat een auto wouhhhhhh )

j.grashoff

Goed geholpen, goede informatie

Michel

Na een een beetje rondkijken bij verschillende skoda dealer toch besloten om bij ames de auto te bestellen omdat ik dichtbij deze dealer woon en ze op zich een goede inruil hadden voor mijn oude... Na een een beetje rondkijken bij verschillende skoda dealer toch besloten om bij ames de auto te bestellen omdat ik dichtbij deze dealer woon en ze op zich een goede inruil hadden voor mijn oude auto.

Helaas was de communicatie een beetje stroef. Ik moest de BTW vooruit betalen. Ik wist niet was dit bedrag was en ben daar dus zelf achter aan gegaan. Na meerdere keren is dit uiteindelijk gelukt wat ik jammer vond want het kon sneller of op eigen initiatief.
Toen bleek er in eens dat ik teveel btw zou hebben betaald en dat zouden ze uitzoeken waaruit bleek dat het wel klopte, wat mij een nare nasmaak gaf want ik zelf ben niet in deze dingen thuis en doe dit dus op vertrouwen.

De dag van de aflevering,

Ik had gevaagd of ik luxe kenteken platen kon krijgen en dat kon. Met ophalen zat dit er niet op.
Instaplijsten had ik besteld zat er niet op en moest er nog opgeplakt worden in de tijd dat ik de auto kwam afhalen net als de rubberen mat voor in de achterbak. JAMMMER.

Verder ben ik heel blij met de auto en hoop ik dat het met het onderhoud beter afloopt.

E. Hommering

Bij Ames Skoda hebben ze mijn nieuwe Leaseauto afgeleverd met een super goede uitleg over de auto en de gemaakte afspraken. Ik zou u willen aanbevelen zeker hier uw nieuwe auto te kopen.

Ben Roode

Geweldige auto dealer, met fijne ontvangst en uitleg over de nieuwe auto.
Ook de medewerkers zijn prettig in de omgang.

E. Groen & R J Eppink

We zijn zeer prettig geholpen door Mees Jansen op de Haar. Al onze vragen werden snel en goed beantwoord en door de persoonlijke benadering waren we erg tevreden. Nu rijden we trots rond in onze... We zijn zeer prettig geholpen door Mees Jansen op de Haar. Al onze vragen werden snel en goed beantwoord en door de persoonlijke benadering waren we erg tevreden. Nu rijden we trots rond in onze Citigo waar we al veel complimentjes over gehad hebben. We kunnen Ames zeer zeker aanbevelen! En nog een mooie plant gekregen ook :)

van Rooijen - Chumlongkul

Snel en correcte dienstverlening.

Cornuit

De contacten met Wessel Schill ,die mij namens Ames een mooie Skoda heeft verkocht, heb ik zeer op prijs gesteld. Professioneel in verkooptraject maar vooral ook in het overdragen van de auto aan de... De contacten met Wessel Schill ,die mij namens Ames een mooie Skoda heeft verkocht, heb ik zeer op prijs gesteld. Professioneel in verkooptraject maar vooral ook in het overdragen van de auto aan de klant. We hebben veel tijd samen doorgebracht met de uitleg/het begrip van de werking van alle opties. Ik heb nog nooit eerder zo n goede begeleiding mogen ontvangen!!
Jammer dat Wessel weggaat. Als ex-HR directeur raad ik Ames aan om contact met hem te houden en te proberen hem over enige jaren voor een zwaardere functie terug te halen.
Enig minpuntje: ik wacht nog steeds op het voldoen door Ames van een rekening van € 100 voor de auto die ik heb ingeleverd. Slordig.

J.R.N.A.Cornuit