Arian

Uitstekende service bij aflevering.

J vd Laars

Heel correct en duidelijk geholpen

D. Boerlage

Uitermate goede service; zowel bij de aankoop als ook de aflevering van de auto

Eric Muizelaar/ Unit4

Al ruim 10 jaar ben ik klant bij Ames voor selectie/aanschaf van mijn lease auto's en ook voor onderhoud van deze auto's kom ik vanwege de fijne en prettige service hier altijd terug. Ik ben een... Al ruim 10 jaar ben ik klant bij Ames voor selectie/aanschaf van mijn lease auto's en ook voor onderhoud van deze auto's kom ik vanwege de fijne en prettige service hier altijd terug. Ik ben een zeer tevreden klant.

John Vis

Eerlijk advies en uitmuntende klantenservice

Rob Veldhoen

Je wordt uitstekend geholpen.

Arjan Verwoerdt

Ik heb hele positieve ervaringen met Ames Skoda te Dordrecht. Ondanks de lastige tijden omtrent leveringen en voorhanden zijn van microchips, ben ik altijd goed op de hoogte gehouden omtrent de... Ik heb hele positieve ervaringen met Ames Skoda te Dordrecht. Ondanks de lastige tijden omtrent leveringen en voorhanden zijn van microchips, ben ik altijd goed op de hoogte gehouden omtrent de levering en de voortgang in het productie proces. Ik kan altijd bellen voor vragen en word dan netjes te woord gestaan. Uiteindelijke aflevering werd ook netjes verzorgd.

Ames Dordrecht

Goed. Nette levering. Helaas vanwege corona niet in de showroom. Maar heel blij met de levering.

Thijs Lottman

Zeer goede levering van mijn nieuwe auto. Goede uitleg ontvangen

Joost Scheffer

Goed op de hoogte gehouden over de leveringsdatum, welke telkens veranderde door de wereldwijde chip problematiek.