CAK Groep

Prima ontvangen, heel goede service

Barbara Vink

Private lease of niet ? Met deze vraag kwam ik terecht bij Jesse Tieleman. Na een rustige en professionele uitleg, heb ik besloten om daar toch voor te kiezen.

Kremer Bedrijfsdiensten

Prima Service

Daniël Stout - Ooms Makelaars

Zeer prettig

P. Zellenrath

Via Ames Ridderkerk en occasion Seat Mii gekocht. Ondanks dat dit geen filiaal is met jong-gebruikte auto's heb ik zeer goed advies gehad over welke opties er waren binnen Ames. Service was perfect,... Via Ames Ridderkerk en occasion Seat Mii gekocht. Ondanks dat dit geen filiaal is met jong-gebruikte auto's heb ik zeer goed advies gehad over welke opties er waren binnen Ames. Service was perfect, auto opgeleverd alsof het een nieuwe auto is. Vriendelijke medewerkers en alle afspraken worden netjes nagekomen.

Nick van der Meer

Prima, efficiënt, geen klachten

René

Een E-Golf private lease besteld. Door de Corona lang op moeten wachten, maar daar kan Ames natuurlijk niks aan doen. Ik ben goed op de hoogte gehouden door Jaap en hij beantwoordde altijd netjes en... Een E-Golf private lease besteld. Door de Corona lang op moeten wachten, maar daar kan Ames natuurlijk niks aan doen. Ik ben goed op de hoogte gehouden door Jaap en hij beantwoordde altijd netjes en snel mijn mails en vragen. Verder een hele uitgebreide goede uitleg gekregen over de E-Golf. Er heerst een professionele, maar toch heel gezellige sfeer. Klasse.

Corry v Putten

Je wordt altijd goed geholpen