T.H. Holtgrefe

Topservice bij de aanschaf van mijn nieuwe E-Golf. Meedenken met de klant, informatie over alle belangrijke zaken begrijpelijk uitgelegd en niet te vergeten de service voor, tijdens en na de... Topservice bij de aanschaf van mijn nieuwe E-Golf. Meedenken met de klant, informatie over alle belangrijke zaken begrijpelijk uitgelegd en niet te vergeten de service voor, tijdens en na de aanschaf, kortom Ames: ga zo door en elke klant komt bij jullie terug! Bedankt Jaap en Leo!!

Eline Eindhoven

Ames

Goeie bedrijf met professionele medewerkers. En duidelijke afspraak wat betref levertijd..

D. van Bergen

Super goede service! Zowel persoonlijk, via de mail als telefonisch. Ontzettend snelle levering, top kwaliteit, fijn contact, duidelijke informatie en uitstekend geholpen! Een prachtige showroom te... Super goede service! Zowel persoonlijk, via de mail als telefonisch. Ontzettend snelle levering, top kwaliteit, fijn contact, duidelijke informatie en uitstekend geholpen! Een prachtige showroom te Ridderkerk en wij hebben ontzettend geluk met een contactpersoon zoals Jaap! Wij zijn helemaal blij!!!

Hans Sytsema

Voor het eerst online een nieuwe auto geregeld. Ging heel vlot en ik werd heel goed ondersteund door het team van Ames.

gastouder Esther van Arkel

We zijn er zeer goed geholpen en is prettig om er te zijn

In 1 woord : geweldig

Angelo de Graauw