VW Up gekocht bij filiaal Sliedrecht ,goed geholpen en komen hun afspraken na.
outlet ames
Goed geholpen met veel enthousiasme.
D.J. Visser
Uitstekende service, zeer prettige medewerkers, al meer dan 35 jaar klant
SushiPoint Delft
Zeer positief
Strevon
Top service! Leuke vlotte verkopers.
Mariette Dik
Aanschaf van een nieuwe Volkswagen Polo; auto online gevonden, proefrit gemaakt. De auto is thuis afgeleverd. Prima en vriendelijke service bij deze garage!
Ramzan
Zeer goed geholpen door Glen Ruijs. Hij dacht met ons mee en de service was heel goed. Het hele proces is naar wens verlopen. Bedankt Glen
van vugt
Wij hebben onlangs bij ames onze nieuwe volkswagen t roc gekocht. wij zijn er fijn en uitgebreid geïnformeerd over onze nieuwe auto. de auto was netjes en volgens afspraak...Wij hebben onlangs bij ames onze nieuwe volkswagen t roc gekocht. wij zijn er fijn en uitgebreid geïnformeerd over onze nieuwe auto. de auto was netjes en volgens afspraak afgeleverd
J.C. van den Heuvel
Waren aanvankelijk teleurgesteld over nakoming gemaakte afspraak. Ervaren verkoper (die op dat moment in de door ons bedoelde auto reed auto) was niet beschikbaar en werden verwezen naar collega....Waren aanvankelijk teleurgesteld over nakoming gemaakte afspraak. Ervaren verkoper (die op dat moment in de door ons bedoelde auto reed auto) was niet beschikbaar en werden verwezen naar collega. Bleek een junior te zijn. Na wat verkennende gesprekken heeft deze jongeman ons uiteindelijk op een goede manier verder geholpen en hebben we de aankoop van de door ons gewenste auto naar tevredenheid af kunnen ronden.