Goede ervaring met Bram Korteweg erg vriendelijk en kreeg alles goed uitgelegd m.b.t. de auto.
G. Blance
Eindelijk! Heb ik mijn nieuwe T-ROC kunnen ophalen, wat een prachtig auto. De tijd werd genomen om alles uit te legen in detail, klasse!
J. Verhoeven. Bouwond. Stout
Ik heb hier recentelijk een Skoda Supurb van mogen betrekken, ik kan melden dat men hier hun uiterste best voor hebben gedaan, om dit binnen mijn budget te realiseren. Super tevreden over het...Ik heb hier recentelijk een Skoda Supurb van mogen betrekken, ik kan melden dat men hier hun uiterste best voor hebben gedaan, om dit binnen mijn budget te realiseren. Super tevreden over het resultaat.
Robert Schreuder
Al jaren een erg prettige samenwerking.
Jolanda van der Waal
Vertrouwd adres!!! Jammer dat de levering wat langer duurde dan verwacht!! Bram Korteweg blijft een topper , en met hem komt het altijd goed.. tnx!
Perfect en zeer deskundig geholpen bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen Polo Highline. Maandag besteld en vrijdag (na 4 dagen!) afgeleverd met een uitgebreide instructie. Heel blij met de...Perfect en zeer deskundig geholpen bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen Polo Highline. Maandag besteld en vrijdag (na 4 dagen!) afgeleverd met een uitgebreide instructie. Heel blij met de aankoop en met Ames Oud-Beijerland.
Benjamin
Zeer kundig en netjes. Auto werd afgeleverd door een uiterst vriendelijke man die uitgebreid de tijd nam alles uit te leggen. Onze nieuwe Skoda Kodiaq rijdt fantastisch!
R. Groen Installatietechniek
Goed geholpen door Kris Wansink. Ben erg tevreden met mijn nieuwe Crafter.
Jeroen Steur
Super goede service.
Ames heeft ons ook nu weer een mooie nieuwe Audi afgeleverd. Ook deze keer was weer alles prima voor elkaar.