Bij Ames Occasioncentrum mijn eerste Volkswagen gekocht. Zeer vriendelijk bedrijf en prima service. Ik ben geholpen door Han Versluis en denkt graag mee. Bedankt voor de goede service.
Eerste indruk prima.
M. fontein
Een compliment voor Floris Bode in Dordrecht. Ik vond mezelf een beetje lastige klant, omdat ik niet goed wist wat ik wilde. Het enige dat ik zeker wist toen ik binnen stapte was dat ik Skoda en VW...Een compliment voor Floris Bode in Dordrecht. Ik vond mezelf een beetje lastige klant, omdat ik niet goed wist wat ik wilde. Het enige dat ik zeker wist toen ik binnen stapte was dat ik Skoda en VW heel fijn vind rijden. Zo ben ik een paar weken aan het zoeken geweest, en is er vanuit Ames echt met me meegedacht, van een Octavia, en Skoda Skala ben ik uiteindelijk heel bij met de nieuwe VW T-Cross! Voor mijn Nissan Quaqai heb ik goede prijs gekregen. Ik vind Ames ontzettend klantvriendelijk, en duidelijk. Compliment!
Zeer prettige ontvangst door verkoper in Zwijndrecht. Hij was meedenkend met mij als klant, sociaal en betrokken bij mijn autokeuze. Daarnaast gaf hij goede begeleiding vanaf ons eerste contact,...Zeer prettige ontvangst door verkoper in Zwijndrecht. Hij was meedenkend met mij als klant, sociaal en betrokken bij mijn autokeuze. Daarnaast gaf hij goede begeleiding vanaf ons eerste contact, hierna per mail en telefoon goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Ten slotte een fijn eindgesprek gevoerd bij het ophalen van de auto op 27-09-2019.
van Drimmelen
Goede duidelijke afspraken en goede eerste uitleg bij aflevering. Via de mail ook goede duidelijke berichtgeving.
Ange van der Velden
In Sliedrecht heb ik een Skoda Fabia Monte Carlo aangeschaft. Vriendelijk personeel en vooral Sander van Kooten heeft indruk op me gemaakt. Integer en eerlijk meedenken voor de beste optie. Niet...In Sliedrecht heb ik een Skoda Fabia Monte Carlo aangeschaft. Vriendelijk personeel en vooral Sander van Kooten heeft indruk op me gemaakt. Integer en eerlijk meedenken voor de beste optie. Niet alleen maar willen gaan voor de verkoop, maar zorgen dat de klant de juiste keuzes maakt. Mijn complimenten!
berend boermann
Wij hebben een nieuwe auto besteld in december door onverwachte oorzaak kregen we financiele problemen we konden de auto niet direct afnemen ,daar met ames over gesproken uitstel gekregen daar waren...Wij hebben een nieuwe auto besteld in december door onverwachte oorzaak kregen we financiele problemen we konden de auto niet direct afnemen ,daar met ames over gesproken uitstel gekregen daar waren we heel blij mee jaap nogmaals dank u wel heel goede service
verschuren
Netjes geholpen en de problemen die er waren snel opgelost