Ames

We zijn zeer prettig geholpen door uw medewerker de Hr. R. Hardebol.
Deze gaf een duidelijke uitleg van de vele plussen en de weinige minnen van de VW T Cross.
Ook had hij een grote...
We zijn zeer prettig geholpen door uw medewerker de Hr. R. Hardebol.
Ook had hij een grote kennis van alle randzaken betreffende de auto. Top.

Pieter Vink

Zeer vriendelijk en efficiënt.
Goede verkopers met degelijke kennis van het product.

Kemkers

Nieuwe Skoda Kodiaq via lease bij Ames besteld. Mooie afspraken gemaakt die aansloten bij onze vakantieplannen. Twee dagen voor de vakantie wordt de auto geleverd. Perfect. Op de dag van... Nieuwe Skoda Kodiaq via lease bij Ames besteld. Mooie afspraken gemaakt die aansloten bij onze vakantieplannen. Twee dagen voor de vakantie wordt de auto geleverd. Perfect. Op de dag van levering zat er echter geen trekhaak onder... en dat was echt wel nodig. Werkelijk alle registers gaan open. De Skoda wordt in Noord Nederland op woensdagmiddag netjes weer opgehaald, er komt een leenauto beschikbaar en donderdagmiddag komt de Skoda weer naar het noorden, maar nu met een trekhaak. Als dit geen hoogstaande service is..... Even denkt je dat wordt een lastige vakantie.. Maar niets is minder waar, Werkelijk TOP SERVICE!!! (was het overal maar zo)

Guus Capel

Dankzij de goede service van ames oud-Beijerland, en het meedenkend vermogen van Bert van Reeuwijk een nieuwe Seat Ibiza geleaset

Wim Hoek / Bakro International Transport B.V.

Ik ben erg goed geholpen, er is goed meegedacht over mijn wensen. Als er vragen zijn word ik direct professioneel geholpen.

T. Vermaat

Fijn ontvangen en goede uitleg over de VW T Cross.

RB-abc

Alles super geregeld met name de aflevering met duidelijke uitleg van Lot.
Lot, heel erg bedankt!

JoJo

(Bewerkt)

Afspraken bij koop: Levering donderdag 4 juli, één dag vóór vakantie, grote beurt en APK, met bijwerken steenslag op motorkap. Verkoper:"ja, had ik gezien, lakstift is al besteld".
Levering...
Levering inderdaad 4 juli.
1 Bij goed kijken blijkt de steenslag aangestipt, eh voor zover te zien met een viltstift! -> "Oh ja, doen we direct na uw vakantie. maken we hem gelijk weer schoon." ....
2 Bij ophalen caravan ook spanning banden auto nog even gecheckt. Spanning rondom 3 bar!
3 Bij terugkeer vakantie attentie via buren, een mooie bonsai! Eh, na drie weken in de doos dus met nog drie blaadjes eraan. Te veel moeite om aan promotie afdeling door te geven dat koper met vakantie gaat?
Uiterlijke afwerking, ondanks nadrukkelijke afspraak, technische afwerking en klantvriendelijkheid schieten te kort.

In de tweede ronde auto keurig opgehaald en later op de dag schoon weer terug. Leuke dinerbon ook. Van de bij aankoop bij een dergelijk bedrijf verwachte professionele behandeling van de steenslag (lakstift, polijsten e.d. met onzichtbaar resultaat) is echter nog geen sprake. (Klant-)vriendelijkheid op peil, nakomen afspraak en technische afwerking onvoldoende.

Exact

Klantvriendelijk en goed geholpen. Medewerkers met passie en veel productkennis.