Super! Goed contact met Ruben en top geregeld! Wat een service
Super klantvriendelijk!!!
wim en nel matetena
Goede en persoonlijke sfeer prima verkoper
Ik heb een hele goede ervaring met Ames in Dordrecht door de snelle, persoonlijke en goede service die ik heb ontvangen bij mijn proces van het uitzoeken en uiteindelijk bestellen van mijn auto.
Izabela Pruss
Heel goed.
Jan Alderliesten
Nu mijn tweede Skoda bij Ames autobedrijf gekocht en deze ervaring was dezelfde als toen ik mijn eerste Skoda kocht, vanaf mijn eerste bezoek aan de showroom tot en met de aflevering heb ik het...Nu mijn tweede Skoda bij Ames autobedrijf gekocht en deze ervaring was dezelfde als toen ik mijn eerste Skoda kocht, vanaf mijn eerste bezoek aan de showroom tot en met de aflevering heb ik het traject als zeer prettig en klantvriendelijk ervaren....Ames Autobedrijf is een echte aanrader!
Frans van Ooyen
Wij zijn goed ontvangen in Occasioncentrum na wat auto's te hebben gezien door verwezen naar verkoper justin van Gorkum om onze auto te laten taxeren. Na proefrit de deal gesloten en de auto is...Wij zijn goed ontvangen in Occasioncentrum na wat auto's te hebben gezien door verwezen naar verkoper justin van Gorkum om onze auto te laten taxeren. Na proefrit de deal gesloten en de auto is netjes afgeleverd na twee weken.
Susan
Voor informatie naar de dealer gegaan. Daar vriendelijk en netjes geholpen. Opties doorgenomen en nadien via de mail en telefonisch elkaar goed geholpen.
Jeroen Reedijk
Uitstekend geholpen door Floris Bode bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, Skoda Superb. De offertes dienden een aantal keer een kleine aanpassing te krijgen en dit werd meteen opgepakt,...Uitstekend geholpen door Floris Bode bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, Skoda Superb. De offertes dienden een aantal keer een kleine aanpassing te krijgen en dit werd meteen opgepakt, daardoor werd het mogelijk om op een vrij korte termijn alles afgehandeld te hebben. Ook de status van de order en levering werden keurig gecommuniceerd!