Ames

Prima geholpen door Jaap!

Rick

Ondanks dat er vanuit Seat/VAG vertraging was, is er voldoende flexibiliteit getoond en is het contact altijd duidelijk en snel geweest. Ames heeft daarin zeker goed gehandeld en ben zeker tevreden... Ondanks dat er vanuit Seat/VAG vertraging was, is er voldoende flexibiliteit getoond en is het contact altijd duidelijk en snel geweest. Ames heeft daarin zeker goed gehandeld en ben zeker tevreden met hoe alles opgelost is.
De flexibiliteit om tussentijds nog wijzigingen aan te brengen worden zeker gewaardeerd!

Joseph Hofman

Al jaren goede ervaringen met het bedrijf. Zowel bij het afnemen van de nieuwe auto's als bij het onderhoud en service. Zeer klantgericht en altijd duidelijke communicatie over de werkzaamheden die... Al jaren goede ervaringen met het bedrijf. Zowel bij het afnemen van de nieuwe auto's als bij het onderhoud en service. Zeer klantgericht en altijd duidelijke communicatie over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. De service die geleverd wordt, geeft mij het vertrouwen dat de auto in goede handen is voor service en onderhoud voor veilige kilometers.

M. Van Agteren

Vandaag is mijn auto voor een onderhoudsbeurt geweest bij Ames Oud-Beijerland. Tevens moest mijn voorruit worden vervangen. Normaal zou ik daar twee afspraken voor moeten maken. Er is gezorgd dat... Vandaag is mijn auto voor een onderhoudsbeurt geweest bij Ames Oud-Beijerland. Tevens moest mijn voorruit worden vervangen. Normaal zou ik daar twee afspraken voor moeten maken. Er is gezorgd dat dit allemaal op één dag kon gebeuren. Top en bedankt voor de goede service.

VKE

Prima ontvangen, prima voorlichting, deskundig mbt de invulling aanvullende accessoires. Als koper krijg je een goed gevoel en geen enkel moment de indruk dat je ook maar iets wordt opgedrongen.

Prima service en snelle en goede oplossing

Robert P.

Goed geholpen met het juiste advies op maat.

Evert Meuleman

Zo maar even kijken, dan zie je een auto die perfect past binnen het profiel, je wordt geholpen door een medewerker die op al je vragen een passend antwoord heeft, je maakt duidelijk dat je een... Zo maar even kijken, dan zie je een auto die perfect past binnen het profiel, je wordt geholpen door een medewerker die op al je vragen een passend antwoord heeft, je maakt duidelijk dat je een goede prijs wilt hebben, dat je weinig tijd hebt vanwege een vakantie, de vrouw mee voor een proefrit(wil eigenlijk niet) en een dag later de betreffende auto gekocht. De betreffende auto was net een dag binnen en wij zijn zeer content met onze nieuwe aankoop. De begeleiding en het volgens afspraak afleveren van de auto prima verzorgt. Wij hopen dat Ames ook in de toekomst deze service aan ons kan en blijft leveren.

Henk van der Wilt

In verband met een verre camperreis naar China, deze week de auto achtergelaten bij Ames.
Duidelijke diagnose en prijsopgave. Meerdere malen contact opgenomen bij probleempjes en in overleg een beslissing genomen.
Zeer vriendelijk, vakkundig en ervaren personeel. Evt. haal- en breng service of fiets lenen.
Daarom komen wij al 14 jaar hier, zolang wij een Volkswagen hebben.

Erik Hoff / Spike International Agencies BV

De ervaring met Ames is voor mij persoonlijk de afgelopen 5 jaar waar ik in een auto hebben mogen rijden die bij Ames uit de showroom komt (na de Ibiza, en even de Arona, nu de Octavia).