Ames

In een vriendelijke sfeer zijn wij bekwaam geholpen.

Paula Verdoorn

Heel erg fijn dat men zo goed in de meedenk modus zit en goede adviezen geeft over samenstellen van de juiste auto.

Een goed geleid bedrijf met veel ervaring en begrip voor onze wensen . Zeer klantvriendelijk en in alles behulpzaam.
Levert een geweldig product.

Goede service! Niet meer woorden nodig

Fred Ravenstijn

Goede ervaring. Prettig geholpen en vakkundige verkoper

Goede informatie en communicatie vanuit het bedrijf

Peter Sauer

Ames Autobedrijf te Dordrecht is al jaren, voor mij, een vertrouwd adres voor de levering en onderhoud van ons wagenpark. Service is uitmuntend en, voor de medewerkers van zowel afdeling verkoop als... Ames Autobedrijf te Dordrecht is al jaren, voor mij, een vertrouwd adres voor de levering en onderhoud van ons wagenpark. Service is uitmuntend en, voor de medewerkers van zowel afdeling verkoop als onderhoud, is geen moeite teveel!
Men staat open voor kritische vragen en , wij als klant, voelen ons gewaardeerd door de moeite en de gedrevenheid waarmee onze vragen worden behandeld. Kortom : een aanrader !

Teus en Anja

Onze mening over onze VW 2e hands Polo, gekocht op 15 december 2018 met automaat en 1100 km. Een hele mooie auto en prachtig om te zien. Hij bevalt ons goed.

Je wordt netjes geholpen en vragen worden snel en goed beantwoord.

Al meer dan 10 jaar bekend met Ames, waar ik met plezier kom en altijd goed geholpen wordt!