Ames

Maryse Groenendijk

Top!

Marcel Ruben

Wij zijn zeer tevreden. Met name door de klantgerichte (meedenken, wat vinden wij als klant belangrijk) en vriendelijke (altijd welkom en ruim de tijd nemen, ook tegen en na sluitingstijd) aanpak... Wij zijn zeer tevreden. Met name door de klantgerichte (meedenken, wat vinden wij als klant belangrijk) en vriendelijke (altijd welkom en ruim de tijd nemen, ook tegen en na sluitingstijd) aanpak bij advisering, aankoopbegeleiding en aflevering.
Al onze puntjes (lakschades) zijn netjes gerepareerd, alles volgens afspraak geleverd. Met een goed gevoel in onze nieuwe aanwinst weggereden.

Ps. hier ook een pluim voor de Skoda verkoop. Aan een jong gebruikte Yeti 1.4 is moeilijk aan te komen, zij brachten ons op het idee van de Golf Sportsvan. En loodsten ons naar Ames Occassion Zwijndecht.

Ewout van Bronswijk

VW Tiguan All space gekocht via Leo van Nieuwenhuis bij Ames Ridderkerk. Van proefrit en offerte tot aan levering goed contact, afspraken nagekomen en meegedacht met mijn wensen. Kortom zeer... VW Tiguan All space gekocht via Leo van Nieuwenhuis bij Ames Ridderkerk. Van proefrit en offerte tot aan levering goed contact, afspraken nagekomen en meegedacht met mijn wensen. Kortom zeer tevreden en raad deze dealer absoluut aan.

HPM Nouwen

Uitstekende service en klantvriendelijk.

Bijzonder plezierige manier waarop de verkoop is afgehandeld

Jeffrey Sturrus

Zeer goede ervaring gehad, erg vriendelijk en hulpzaam personeel. Reageerde snel op e-mails of telefoontjes.

heuswaar bv

Super aflevering
fijne verkoper met heeel veel kennis

Kees Koppenol

Prima ervaring met Ames Autobedrijf b.v. te Ridderkerk, en daarbij uitstekend geadviseerd door verkoopadviseur de heer Jaap Versteeg.

L. Gouw

Nieuwe auto opgehaald in Oud-Beijerland. Uitgebreide en degelijke uitleg gehad. Keurig geregeld allemaal.

Messut Saruhan

Zeer behulpzaam