Heb in een kort verleden ook al ervaring gehad met de service verlening die mij zeer goed stemde, vandaar ook weer de keuze gemaakt om een...Klant vriendelijk bedrijf met ervaren mensen!
Heb in een kort verleden ook al ervaring gehad met de service verlening die mij zeer goed stemde, vandaar ook weer de keuze gemaakt om een VW aan te schaffen bij Ames
Kundigheid staat voorop
Sandra Smaal
Heel erg goed geholpen bij de aankoop van onze Seat Arona. Deskundige verkoper met verl verstand van zaken en veel geduld met ons. Wij zijn heel erg tevreden over de heldere en snelle afhandeling en...Heel erg goed geholpen bij de aankoop van onze Seat Arona. Deskundige verkoper met verl verstand van zaken en veel geduld met ons. Wij zijn heel erg tevreden over de heldere en snelle afhandeling en de feestelijke aflevering van onze mooie auto.
Skoda karoq
Professioneel vakkundig prettig
Goed en netjes geholpen, informatie altijd beschikbaar
Wagemakers
Zeer netjes geholpen met de aanklop van onze UP
De zeer prettige en respectvol wijze waarop Ames mij als klant heeft behandeld verdiend een "top ranking". Vijf sterren zijn eigenlijk te weinig.
Ik ken Ames al jaren. Ben een aantal jaren overgestapt naar een ander automerk maar nu terug voelt het als vanouds. Vanaf het eerste gesprek over de nieuwe VW T-Roc tot de recente aflevering werd ik...Ik ken Ames al jaren. Ben een aantal jaren overgestapt naar een ander automerk maar nu terug voelt het als vanouds. Vanaf het eerste gesprek over de nieuwe VW T-Roc tot de recente aflevering werd ik perfect geholpen. Ames is zeker 5 sterren waard.
Prettig bedrijf, kundig en aardig personeel wat met je meedenkt
Wesley
Fantastische aflevering gehad bij Ames. Goede duidelijke uitleg. Er werd ruimschoots de tijd genomen door verkoper Reinier en hij maakte er echt een speciaal momentje van.