Ames

Peter Matla

We zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben, na diverse andere bedrijven te hebben bezocht, een VW sportsvan gekocht.
Een bijzondere aanbieding! We zijn er heel blij mee. "Eventjes" het...
Een bijzondere aanbieding! We zijn er heel blij mee. "Eventjes" het handboek erbij en je weet alles. De aflevering was een feest en onverwachts kregen we nog een surprise thuis gestuurd. (Ik zeg niet wat het was, anders rekenen anderen er ook op)
Al met al een geweldig bedrijf, goede service, uitleg en aflevering.

ADelgorge

Een keurig bedrijf dat altijd streeft naar tevreden klanten. De heer Korteweg is een zeer goede en ervaren verkoper die excellente service verleend. Alles word tot in de puntjes verzorgd. Mijn... Een keurig bedrijf dat altijd streeft naar tevreden klanten. De heer Korteweg is een zeer goede en ervaren verkoper die excellente service verleend. Alles word tot in de puntjes verzorgd. Mijn complimenten. De algemene service van Ames Ridderkerk is voor mij 100 sterren.

Bilal

Perfect geholpen, Zeker een aanrader.

Marco van Haften

Top service

Aad Kruithof

Een nieuwe (privé) wagen uitkiezen en bestellen is altijd spannend. Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden om uit te kiezen. Expertise van Ames en professionele en persoonlijke inzet van Bram... Een nieuwe (privé) wagen uitkiezen en bestellen is altijd spannend. Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden om uit te kiezen. Expertise van Ames en professionele en persoonlijke inzet van Bram Korteweg heb ik als zeer plezierig ervaren. Ames Ridderkerk en Bram Korteweg kan ik van harte aanbevelen. Succes!

N van den Heuvel

Het was een prettige ervaring om met de heer Versteeg zaken te doen , in alles was hij duidelijk , ook op onze vragen .
Via de mail konden we goed overleggen , de oplevering ging prima hij...
Via de mail konden we goed overleggen , de oplevering ging prima hij lag alles uit en wanneer er problemen zijn dan konden we langs komen .

Goede service en klantvriendelijkheid. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en ze komen ook met suggesties om de klant goed van dienst te zijn.

Zeer tevreden. Goed geholpen.

Teus Vlot Diesel Marine

Mostert bv

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en wat een service!