Ames

Prima, zeer goed

Super vriendelijk geholpen, alles ging snel en volgens afspraak!

De kwaliteit van dienstverlening is afhankelijk van de kwaliteit van diensten van de mewerker en is nog onvoldoende gestandaardiseerd en kennelijk genormeerd. Mijn eerste contacten waren negatief,... De kwaliteit van dienstverlening is afhankelijk van de kwaliteit van diensten van de mewerker en is nog onvoldoende gestandaardiseerd en kennelijk genormeerd. Mijn eerste contacten waren negatief, maar de verkoper met wie ik de verkoopdeal heb gesloten positief. Bij de beoordeling ga ik uit van het laatste.

Erhan Kiyak

Prima service. Ben super goed geholpen. En ook zeer tevreden met de afhandeling.

E. Groen & R J Eppink

We zijn zeer prettig geholpen door Mees Jansen op de Haar. Al onze vragen werden snel en goed beantwoord en door de persoonlijke benadering waren we erg tevreden. Nu rijden we trots rond in onze... We zijn zeer prettig geholpen door Mees Jansen op de Haar. Al onze vragen werden snel en goed beantwoord en door de persoonlijke benadering waren we erg tevreden. Nu rijden we trots rond in onze Citigo waar we al veel complimentjes over gehad hebben. We kunnen Ames zeer zeker aanbevelen! En nog een mooie plant gekregen ook :)

van Rooijen - Chumlongkul

Snel en correcte dienstverlening.

Correcte benadering en verstand van zaken, weet waar je over praat

Julie

Totaal niet tevreden. Bij het verwisselen van de banden, wat normaliter een uurtje duurt, blijkt dat de monteur de banden verkeerd om gemonteerd heeft. In plaats van een uur wachten is dit 2 uur... Totaal niet tevreden. Bij het verwisselen van de banden, wat normaliter een uurtje duurt, blijkt dat de monteur de banden verkeerd om gemonteerd heeft. In plaats van een uur wachten is dit 2 uur geworden. Tussentijds wordt je hier niet over geïnformeerd maar dien je zelf te vragen naar de status.

Cornuit

De contacten met Wessel Schill ,die mij namens Ames een mooie Skoda heeft verkocht, heb ik zeer op prijs gesteld. Professioneel in verkooptraject maar vooral ook in het overdragen van de auto aan de... De contacten met Wessel Schill ,die mij namens Ames een mooie Skoda heeft verkocht, heb ik zeer op prijs gesteld. Professioneel in verkooptraject maar vooral ook in het overdragen van de auto aan de klant. We hebben veel tijd samen doorgebracht met de uitleg/het begrip van de werking van alle opties. Ik heb nog nooit eerder zo n goede begeleiding mogen ontvangen!!
Jammer dat Wessel weggaat. Als ex-HR directeur raad ik Ames aan om contact met hem te houden en te proberen hem over enige jaren voor een zwaardere functie terug te halen.
Enig minpuntje: ik wacht nog steeds op het voldoen door Ames van een rekening van € 100 voor de auto die ik heb ingeleverd. Slordig.

J.R.N.A.Cornuit

Goed advies en persoonlijke behandeling met veel aandacht.