Wij zijn erg te spreken over de communicatie van Ames Seat in Dordrecht. Wij hadden Mees als verkoper en hij nam regelmatig met ons contact op, hoe het ervoor stond met de auto. Dit vonden wij erg...Wij zijn erg te spreken over de communicatie van Ames Seat in Dordrecht. Wij hadden Mees als verkoper en hij nam regelmatig met ons contact op, hoe het ervoor stond met de auto. Dit vonden wij erg prettig want wij keken uit naar de komst van onze nieuwe auto. Eenmaal toen de auto er was heb ik contact gehad aangezien ik graag mijn partner ten huwelijk wilde vragen door middel van een sticker op de voorruit aangezien mijn partner naar de auto uitkeek. samen met ames heb ik dit kunnen regelen. Erg leuk en attent van ze! Al bij al zijn wij erg blij met onze nieuwe seat ateca en de services van ames dordrecht.
Mooi bedrijf, vriendelijke Receptionisten. weten waar ze over praten en mijn vervangende auto stond gereed.
ullersmal
Altijd goede service, snel en oplossings gericht. Staan klaar voor zijn klanten op alle fronten, ga zo door...!!
VW fan
Fijne garage en eerlijke dealer. Prettig personeel!
Hans Kruijswijk
De kenners van Volkswagen met bijzonder goede service en keurige prijzen. Absolute aanrader voor iedere vw eigenaar en berijder.
Christianne Deelen
De service en aandacht die we kregen was ontzettend fijn.
Ames is een fijn bedrijf! Worden altijd goed geholpen en ze zijn zeer klantvriendelijk! Rijden al 15 jaar Volkswagen. En dat zal niet veranderen.
TC van der Burgh
Altijd goede service voor diverse priveauto's van ons en 1 bedrijfswagen. Word altijd vriendelijk te woord gestaan. Als men over iets tevreden is komen de klanten wel terug.
J.J.Nagtegaal
Auto laten repareren. Mooi binnen de prijs opgave en netjes thuis gebracht.