Ames

Service is uitstekend je word er netjes en correct geholpen

Robin

Goed geholpen van begin tot eind. Geen vraag was teveel.

Leendert de Geus / Cost Engineering Consultancy

Ames is een bedrijf waar de klant centraal staat. Er wordt gezocht naar een oplossing waarbij de mobiliteit van de klant centraal staat. Ook bij regulier onderhoud en kleine problemen wordt je snel... Ames is een bedrijf waar de klant centraal staat. Er wordt gezocht naar een oplossing waarbij de mobiliteit van de klant centraal staat. Ook bij regulier onderhoud en kleine problemen wordt je snel en goed geholpen. Dan als je auto dan erg vuil is halen ze hem ook nog even door de wasstraat. Allemaal goede ervaringen dus.

Theo en Lisette

De enige garage die eerlijk omgaat met auto en klant!!

R. Gooyaers

Een goede dealer waar service hoog staat. Van aanschaf tot onderhoud en reparatie. Goede aanpak en afhandeling van klachten mbt auto en facturen. Duidelijke communicatie van begin tot eind. Al een... Een goede dealer waar service hoog staat. Van aanschaf tot onderhoud en reparatie. Goede aanpak en afhandeling van klachten mbt auto en facturen. Duidelijke communicatie van begin tot eind. Al een aantal jaren klant, en ondanks dat er goedkopere alternatieven zijn kwa onderhoud, blijf ik als klant terugkomen vanwege de service en puntjes op de spreekwoordelijke i.

Leonie de Jong

Wij zijn onlangs met mijn moeder in de showroom geweest ivm de nieuwe VW Polo waar zij interesse in had. We hebben een zeer behulpzame medewerker getroffen die heel veel wist te vertellen over de... Wij zijn onlangs met mijn moeder in de showroom geweest ivm de nieuwe VW Polo waar zij interesse in had. We hebben een zeer behulpzame medewerker getroffen die heel veel wist te vertellen over de auto en ook alle tijd nam om bijv alle kleuren lak, stoffering en andere opties door te nemen. Gelukkig totaal niet opdringerig gelukkig en, zoals gezegd, alle tijd voor ons terwijl hij toch best wel druk was in de showroom. Erg tevreden en de auto is door m’n moeder besteld ;-)!

M. Van Engelen

Prettig en snel geholpen met onderdelen bestellen en ophalen.

Van den Hout, Luxaflex

Kan je voor al wat zaken terecht
Voor een beurt van je Volkswagen
Of voor een nieuwe wagen
Met een positief ontvangst en kunde hulp aan je VW
Ga je weer je weer vertrouwd op pad met je wagen

Auto gebracht met problemen. Gekocht bij een andere dealer maar Ames zou het op kunnen lossen. Uit eindelijk komt Ames er niet uit en komen zij er niet meer op terug! Jammer.. Nu blijkt dat... Auto gebracht met problemen. Gekocht bij een andere dealer maar Ames zou het op kunnen lossen. Uit eindelijk komt Ames er niet uit en komen zij er niet meer op terug! Jammer.. Nu blijkt dat waarschijnlijk de verkeerde delen nog vervangen zijn

Bram Den Boer

Een goed en hard werkend bedrijf en heb er heel veer leuke herinneringen aan!!!
Mijn Vader,Oma en overleden Opa hebben boven Ames Sliedrecht gewoond en gewerkt!
(Arjan Den Boer en Nijs...
Een goed en hard werkend bedrijf en heb er heel veer leuke herinneringen aan!!!
(Arjan Den Boer en Nijs Den Boer)
Ik kwam vroeger graag bij jullie in de Garage en showroom om alle mooie auto's te bekijken en om er natuurlijk in te zitten!!!
Ik heb nu een half jaartje mijn rijbewijs en rij met veel plezier rond in ("Hoe kan het ook anders") een oud Volkswagen Golfje 2 uit 1992

Met Vriendelijke Groet,
Bram Den Boer.