Ames

Marcel van Waas

Wat een super service! Netjes gebeld op het moment dat de medewerker bij de garage vertrok om de auto bij ons te komen afleveren. Ter plaatse een zeer fijn gesprek met een hele vriendelijke man. De... Wat een super service! Netjes gebeld op het moment dat de medewerker bij de garage vertrok om de auto bij ons te komen afleveren. Ter plaatse een zeer fijn gesprek met een hele vriendelijke man. De duidelijke en rustige uitleg in de auto en de hulp met het koppelen van de mobiele telefoons in de auto was heel prettig.
Alleen maar lof voor deze service!

TDZorgt

Aflevering is prima verlopen! Heel erg goed geholpen door kundige medewerker en goede uitleg gekregen.

Croonwolterendros

Fijne aflevering van de auto !

ERA Contour BV

Aflevering is prima verlopen. De uitleg gaat allemaal erg snel en moeilijk te onthouden. Aan de andere kant is de herkenning er wel als je zelf op onderzoek uit gaat.

VKB TRANSPORT BV

Super geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Q3. Goed geïnformeerd door een bijzonder vriendelijke en kundige verkoper.

A.Besseling

De aflevering van de auto is prima verlopen , dank aan dhr. Korteweg voor de goede begeleiding bij bestellen en afleveren van de auto.

Hanneke Bark

(Bewerkt)

Niet zoals ik zou willen maar het is uitgesproken

Maurice Timmermans

Bedankt voor afleveren van de AUto, en alle hulp, wij zijn zeer tevereden!

Peter Arkenbout / Koninklijke Horeca Nederland

Prima ontvangst en aflevering