Perfecte behandeling als klant en verkoper heeft veel kennis van zaken. Ook het gebak bij aflevering van de auto viel in de smaak. Ik zal het bedrijf zeker aanraden!!
Tomas v. Woerkom
Goede ervaring, d.w.z. nette aflevering van de auto en goede service omtrent (e.g. op de hoogte houden van de voortgang van de nieuwe leaseauto)
Philippe
Mijn ervaringen zijn top met Ames.
bas van prooijen
Heel correct geholpen
Duidelijke en frequente communicatie d.m.v. e-mailupdates. Altijd op de hoogte van de status van de bestelling.
n.v.t.
Prima service
Moelard
Prima, ivm COVID wel erg sober.
Eric Zervaas / Kleyn Trucks BV
Positief
Mark Spiekman / BNG Bank
Auto werd op tijd en netjes afgeleverd. Maar circa twee weken later bleek dat de chauffeur onderweg naar mijn huis door rood was gereden waardoor ik een bekeuring toegestuurd kreeg. Kostte mij bij...Auto werd op tijd en netjes afgeleverd. Maar circa twee weken later bleek dat de chauffeur onderweg naar mijn huis door rood was gereden waardoor ik een bekeuring toegestuurd kreeg. Kostte mij bij elkaar onnodige tijd (1-2 uur) om mails te schrijven, te bellen enzovoort. Goede reactie op email vragen vanuit de Binnendienst. Prima telefonische en Whatsapp ondersteuning bij vragen over gebruik van de auto en benodigde instellingen.
O. Brouwer
Gewoon goed, zoals je mag verwachten van een autodealer.