Gewoon een autospuiterij die zijn werk doet

Kwam hier voor de eerste keer met schade wat naar mijn tevredenheid is afgehandeld. Ben goed voorgelicht en prettig met enkele heren gesproken die verstand van zaken hebben. Ik hoop niet weer... Kwam hier voor de eerste keer met schade wat naar mijn tevredenheid is afgehandeld. Ben goed voorgelicht en prettig met enkele heren gesproken die verstand van zaken hebben. Ik hoop niet weer schade op te lopen maar zo ja, weet lk ASN te vinden.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat . De auto ziet er weer uit of zij zo nieuw uit de garage komt. Ook zijn we zeer tevreden over de behandeling en contacten met de personeelsleden.

Ben vooraf goed geinformeerd door de man achter de bali over de gang van zaken.
De schade is vooralsnog keurig uitgevoerd.
Een minpuntje was echter dat ik een tweede afspraak moest maken...
Ben vooraf goed geinformeerd door de man achter de bali over de gang van zaken.
De schade is vooralsnog keurig uitgevoerd.
Een minpuntje was echter dat ik een tweede afspraak moest maken omdat bij de eerste afspraak het verkeerde onderdeel was geleverd.

Nette, snelle service! Uitstekend resultaat.

Perfect en snel service

Ik ben heel tevreden met de service.
Na de auto gebracht te hebben stond er een mooie gewassen lesauto ter beschikking.en niet zomaar een auto maar een mooie klasse auto.
Na 2 dagen mijn...
Ik ben heel tevreden met de service.
Na 2 dagen mijn auto opgehaald schade was keurig gemaakt en ook mijn auto keurig gewassen.maak je niet vaak mee

Vriendelijk geholpen en snel vervangend vervoer meegekregen.
Auto is prima gerepareerd en kwam netjes gewassen terug.
Goede service!

Super goed en professioneel bedrijf. en een top service.

Heldere en concrete afspraken door professionele klantvriendelijke baliemedewerkers