Flexibel met inplannen, vriendelijke mensen, auto keurig gewassen afgeleverd, en bij het brengen is mijn vrouw ook nog door ze naar het station gebracht. Wat wil een mensne nog meer.
Weerd netjes geholpen de medewerkers waren heel vriendelijk een duidelijke met het uitleg wat er verder zou gebeuren met herstellen van mijn autoschade.
Via de verzekering doorverwezen naar ASN, vriendelijke mensen en werd meteen goed geholpen! Service alles was goed geregeld. En mn schade was echt perfect hersteld, helemaal top!
Goede afhandeling van de schade, vriendelijk en professioneel te woord gestaan, alleen jammer dat de vervangende (wel zéér basic) auto pas de volgende dag beschikbaar was.
Mij eerste contact persoon bij ASN was Marco. Ik omschrijf hem als een vriendelijke en behulpzame man. Ik ben goed geholpen. En ben tevreden. In vergelijking met een ander bedrijf waar ik in...Mij eerste contact persoon bij ASN was Marco. Ik omschrijf hem als een vriendelijke en behulpzame man. Ik ben goed geholpen. En ben tevreden. In vergelijking met een ander bedrijf waar ik in het verleden naar toe ben geweest.
Mijn ervaring is bijzonder goed, vriendelijk en goede informatie
Goed en op tijd en volgens een afgesproken bedrag hersteld zelf voor minder.
Altijd zoals je hoort te verwachten een mooi eind resultaat nog echte vak kennis
Zeer snel en goed werk afgeleverd.
Ik ben netjes te woord gestaan. Alles volgens afspraak en op tijd gebeld dat de auto weer klaar stond. Prima!