Makkelijk een afspraak gemaakt. Offerte prima. Er was een leenauto. Reparatie ziet er goed uit.

Altijd bijzonder prettig contact!!

Geen tips waren zeer snel en goed

De bejegening is vriendelijk. Communicatie is helder. Afspraken zijn helder. En mijn auto werd perfect schoon afgeleverd.

Goede en vriendelijke service. Ik kon mijn auto snel langs brengen en hij werd binnen 2 dagen gerepareerd. Leenauto was ook prima. Ik kan ASN Fritzsche aan iedereen aanbevelen.

Uitstekende garage: auto is zeer vakkundig gerepareerd en ook nog eens keurig schoongemaakt!
Het personeel is zeer vriendelijk, prettige communicatie en sfeer.

Wordt goed geholpen zoals het hoort.En daar komt nog bij wordt vakwerk geleverd dus helemaal geen klagen.

Duidelijke prijsopgave en keurig gemaakt. Ook de rest van de auto even gewassen voordat hij weer aan mij werd afgeleverd. Dat is net even dat extra wat fijn is.

Reparatie naar volle tevrdenheid, maar vooral over de service ben ik super tevreden. Ze hadden gezien dat ik voor een dichte deur stond en kwamen toch weer teruggereden om memijn auto mee te geven.... Reparatie naar volle tevrdenheid, maar vooral over de service ben ik super tevreden. Ze hadden gezien dat ik voor een dichte deur stond en kwamen toch weer teruggereden om memijn auto mee te geven. Bedankt!

Goed en kundig prettige bediening