Ik had geen eerdere ervaring met schadeherstelbedrijven. Ook deze schade is door een ander veroorzaakt. Gelukkig liet deze persoon zijn personalia achter, zodat ik verzekeringstechnisch geen...Ik had geen eerdere ervaring met schadeherstelbedrijven. Ook deze schade is door een ander veroorzaakt. Gelukkig liet deze persoon zijn personalia achter, zodat ik verzekeringstechnisch geen problemen heb gehad. ASN heeft mi en verzekeringstechnisch en qua schadeherstel goed werk geleverd. Ik ben in ieder geval tevreden, het was mijn eerste keer en voor mij blijft het daarbij.
Auto werd goed bekeken. Schade netjes gerepareerd, niet meer zichtbaar. Weer snel op te halen en goede service geleverd. Er werd een leenauto aangeboden en de was gewassen en uitgezogen bij...Auto werd goed bekeken. Schade netjes gerepareerd, niet meer zichtbaar. Weer snel op te halen en goede service geleverd. Er werd een leenauto aangeboden en de was gewassen en uitgezogen bij ophalen.
Zeer vriendelijke en behulpzame receptie zowel in Blerick als in Beek. Top kwaliteit van herstelwerkzaamheden aan de Suzuki Swift in Beek. Geweldig dat de reparatie in zo'n snel tijdsbestek...Zeer vriendelijke en behulpzame receptie zowel in Blerick als in Beek. Top kwaliteit van herstelwerkzaamheden aan de Suzuki Swift in Beek. Geweldig dat de reparatie in zo'n snel tijdsbestek gerealiseerd kon worden, chappo luitjes in Beek. Zeker een aanrader!
Goed en snel de schade hersteld . Auto was op tijd terug in Venlo
De schade is netjes verholpen en de communicatie is helder