De (gelukkig) eerste ervaring met ASN Autoschade Beek is zeer positief. Vriendelijk personeel aan de telefoon en balie. Duidelijke afspraken en een goede communicatie. Afhandeling was naar...De (gelukkig) eerste ervaring met ASN Autoschade Beek is zeer positief. Vriendelijk personeel aan de telefoon en balie. Duidelijke afspraken en een goede communicatie. Afhandeling was naar tevredenheid en keurig verzorgd.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder vriendelijk ben ontvangen en geholpen door het personeel. ook de reparatie zelf is helemaal perfect gedaan door zeer kundige vakmensen. verder...Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder vriendelijk ben ontvangen en geholpen door het personeel. ook de reparatie zelf is helemaal perfect gedaan door zeer kundige vakmensen. verder kan ik alleen maar zeggen dat dit bedrijf een aanrader is voor de autoschade.
Heel goed, snelle reactie en service, ook nog binnen 2 dagen heel goed gerepareerd en goed afgeleverd. Ook de Leenauto was goed en stond al klaar toen ik kwam.
Professioneel bedrijf met vriendelijke mensen die je relaxt te woord staan.
Vriendelijk en snelle service. En het resultaat wederom uitstekend.
Goed bereikbaar en goede service. Kordate en duidelijke aanpak. Enige dat niet werkt is de functie van het loket. In Sittard is dat vrijwel niet te vinden en de toegevoegde waarde is nul.
Deskundig personeel, goede service en komen afspraak 100% na.
Alles perfect verlopen
Snel accuraat vriendelijk en perfect werk geleverd
De ontvangst was goed, aardig personeel. De auto was niet klaar op het afgesproken tijdstip, de auto stond buiten in de regen waardoor ik de herstelde schade niet kon beoordelen. De auto is...De ontvangst was goed, aardig personeel. De auto was niet klaar op het afgesproken tijdstip, de auto stond buiten in de regen waardoor ik de herstelde schade niet kon beoordelen. De auto is niet goed schoongemaakt.