Ze geven bij de eerste indruk van de schade al aan hoe lang het ongeveer duurt, en wat er gaat gebeuren. Verder worden we tijdig herinnert aan onze afspraak en staat de leenauto keurig klaar.Ze geven bij de eerste indruk van de schade al aan hoe lang het ongeveer duurt, en wat er gaat gebeuren. Verder worden we tijdig herinnert aan onze afspraak en staat de leenauto keurig klaar. Als we de auto komen ophalen dan is deze ook nog eens gewassen en gestofzuigd! Top service
Vakwerk geleverd en de auto heerlijk schoon opgeleverd
Vriendelijk benadering schade is deskundig verholpen mijn auto werd zelfs keurig gewassen afgeleverd. Een tevreden klant.
Iprima schade verholpen. eer vriendelijk personeel. Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Een zeer tevreden klant.
Vriendelijke ontvangst communicatie duidelijk, zowel op kantoor als via mail
Conform afspraak is de schade hersteld.
Zeer netjes en vriendelijk geholpen door vakkundig personeel! De schade is keurig hersteld en de auto in zeer nette staat teruggekregen!
Er is keurig werk geleverd en ik ben geholpen door erg vriendelijk personeel. Mijn auto werd zelfs helemaal keurig gewassen afgeleverd. Geweldige service. Echt helemaal top!
De attente voorziening van informatie, m.b.t de duur van de reparatie en de kosten
De ontvangst door de mensen op de receptie was heel vriendelijk. Ik had het idee dat ik een vaste klant was. Voordat ik een vraag gesteld had werd mij een vervangende (automaat) auto...De ontvangst door de mensen op de receptie was heel vriendelijk. Ik had het idee dat ik een vaste klant was. Voordat ik een vraag gesteld had werd mij een vervangende (automaat) auto aangeboden. De afspraak over de tijdsduur van de reparatie was correct. De geleverde service en de reparatie zijn met groot vakmanschap uitgevoerd. Ik zal dit aan mijn kennissen duidelijk kenbaar maken. Dank aan het prima personeel! Vriendelijke groet van Jac Moonen